2777
2789

بچه ها موضوعش چیه کلا‌منم شروع کنم ببینم😁

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۳قسمت پخش شده یکم زمان بدین کارای رضویان و انصاری خوب میشن معمولا

ازهمین اوله که....😐

بعدشم ایناهمچین کارایی نکردنا   کارگردانی اینا

بازیگری کردن 

من میگم سرتیم مهران مدیری بودخوب بود

تیم اون خوبه

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉

من در کل عاشق گروه مهران مدیری و بخصوص مهران مدیریم ،جوادو سیامک هم بازیشون عالی بوده ولی بنظرم فقط بازیگرایه خوبین کارگردان خوبی نیستن شایدم اولین کارشون باشه،واسه همین انقد ضعیفه امیدوارم کم کم بهتر بشه سریال تا الان که قسمت یازده هست چنگی به دل نزده !!بخصوص اون پسره جوگیره گند زده به فیلم وگرنه بازیگراشون خوبه فقط داستانش هی از اونجا میپره اونجا هنوزم نمیدونم در مورد چی هست داستان!!!

ه