2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 58 پست
دعا کردن واسم😂😇

؟؟؟

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه اسمش فاطمه بود خداییش شاید شکوفه راست میگه  ولی آی چرت و پرت میگفت  آخرسر گفتم من کا ...

چه قدر مسخره چطور همچین پولی از گلوشون پایین میره خدایی؟؟

بیچاره چطور ضایع شده😂😂😂😂😂

اسمت ماه تولدت و اینکه مجردی یا متاهل

قبول میکنید درخواستم رو؟

من ۱۳ سالمه❤شاید بخواید در باره وجودم توی سایت تذکر بدید و به مناسب نبودن اشاره کنید😊خانواده  از حضورم خبر دارند😊 و صلاح منو به خوبی و راستی میدونن😊اگر اینجا کاربرد مفیدی برای من نداشت  مثل بعضی از شبکه های اجتماعی  دیگه عضو نمیشدم ☺من نیازی به رفتن به بعضی از تاپیک هارو ندارم! من به اندازه کافی درک از پیرامون و اطراف دارم و سراغ مسئله بدی و یا نا مناسبی نمیرم..... اینجا هم به همین ترتیب از راه درست پیش میرم😃توی تاپیکی که مناسبم نیست نمیرم چون دلیلی نمی‌بینم و صلاحیت دارم تا در سایت باشم😊تاپیک های خیلی  مفیدی وجود داره تا واردش شیم مثل تاپیک های بانو ارتمیس که خوندنشون آرامش بخشه 😁خودتون  متوجه میشید تو چه تاپیک هایی میرم🙂🥰دانش‌ بجوی تا با دیو جهل و بی سوادی بجنگی☺😇 
چه قدر مسخره چطور همچین پولی از گلوشون پایین میره خدایی؟؟ بیچاره چطور ضایع شده😂😂😂😂😂

میشه ب من هم بگید شوهرم به کسه دیگه ایی فکر می کنه یا نه؟

دیگه دارم ب جدایی فک می کنم از هم جدا میشیم؟

به امید روزی که مامان یه دختر خوشگل به اسم ماهور ویه پسر ک هنوز اسمی براش انتخاب نکردم باشم                                                                               همسر عزیز من به امید این که روزی برسه ببینم از ته دل میخندی                                                                خدایا خودت مراقبشون باش
چه قدر مسخره چطور همچین پولی از گلوشون پایین میره خدایی؟؟ بیچاره چطور ضایع شده😂😂😂😂😂

🤣تازه بعد قطع کردن دیگه جوابم رو هم نداد خخخخ

حالا کاری ندارم خداییش من خو برام ۱۰۰ تومن چیزی نیس ناراحت نمیشم 

ولی خداییش شاید یکی شرایطش جور دیگه باشه

بی انصافن دیگه

شما فرض کن برا حداقل ۵ نفر در روز بگیره میشه ۵۰۰ تو روز 

سرماه میشه ۱۵ میلیون 

که باور کن در روز حداقل برا ۱۰ نفر میگیره😅

ولی خب انصاف ندارن فقط پول رو شناختن متاسفانه

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم