2777
2789
بله ماشین هم می‌خرید انشاا...حتما

احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر عجیبی انگار فهمیدی مشکلمون چیه😧😧😧 خوشبخت میشم باهاش؟؟ زندگی مون چطوری میشه؟؟

بابا حداقل اشتباه میگم بگید 

چرا کسی نمیگه اشتباه گفتی

دچار توهم کاذب شدم بخدا  

بابا حداقل اشتباه میگم بگید  چرا کسی نمیگه اشتباه گفتی دچار توهم کاذب شدم بخدا    

بنطرم خیلی عجیبی تو از کجا فهمیدی من قراره کوتاه بیام اصن اژ کجافهمیدی من پیشقدم شدم؟؟!!

دفعه پیش گفتی ثبر کن و سکوت گفتی احساسش ب غرورش میچربه همخ چی درست دراومد😐😐😐

به قول محمود درویش: عشق آن است که هزار دلیل برای رفتن بیایی اما بمانی..
دلیل جداییش رو میدونم خیانت همسرش  بین این دوتا گیر کردم اولی همسن خودمه  دومی باهاش اخت ...

چون آدم عاقلی هستی ...احساستو زیر پات می‌زاری نمیدونم حسم به اولی بهتر

دلیلش و نمی‌دونم فکر میکنم اولی موجه تره

چون آدم عاقلی هستی ...احساستو زیر پات می‌زاری نمیدونم حسم به اولی بهتر دلیلش و نمی‌دونم فکر میکنم ا ...

حس اونی که توذهنمه ومیخوامش ؛به من چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟بعدازدواج؛ بهم وفادارخواهدبود؟

چون آدم عاقلی هستی ...احساستو زیر پات می‌زاری نمیدونم حسم به اولی بهتر دلیلش و نمی‌دونم فکر میکنم ا ...

منظورت از اولی همینه که ازدواج کرده؟

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
احساس اونی که مدنظرمه بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟ خوشبختم میکنه؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟

خیلی به اخلاق اهمیت میدی اون طرف بهت علاقه داره

فکر کنم بیاد خواستگاری

آدم منطقی و مهربونیه

خیلی به اخلاق اهمیت میدی اون طرف بهت علاقه داره فکر کنم بیاد خواستگاری آدم منطقی و مهربونیه

ممنون درسته میشه بگین ازدواج میکنیم؟ زندگیم باهاش چطوری میشه؟

برای اصیل بودن کافی است که دروغ نگویی. آغاز اصالت خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی
خیلی به اخلاق اهمیت میدی اون طرف بهت علاقه داره فکر کنم بیاد خواستگاری آدم منطقی و مهربونیه

منم بگین لطفابااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم