2777
2789
عنوان

😜ی دقه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 23 پست
گریه؟بیخیال بابا:))

اره بخدا میترسم به شدت زیاد میترسم از شب حجله

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی ۴ ماه برات صبر کرد؟؟؟؟

نه تو مدت این ۴ ماه دیگه کل ترسم ریخت. چند بار نصفه کارشو ول کرد. یه مدت بیخیال رابطه میشد که استرسم بریزه. مثلا ۲ هفته یکبار رابطه داشتیم. بعدش متوجه شدیم که اگه بین رابطه ها فاصله زیاد بیفته باز دوباره زخمش جوش میخوره و دفعه بعدی بازم خون میاد.

دیگه چندبار انجام دادیم تا دردش تموم شد

نمیدونم میدونی یا ولی کاربر مورد علاقمی😂❤

چرا کاربر مورد علاقتم؟

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹
نه تو مدت این ۴ ماه دیگه کل ترسم ریخت. چند بار نصفه کارشو ول کرد. یه مدت بیخیال رابطه میشد که استرسم ...

ینا اقایون هر دو هفته ای واسه رابطه زود نیس؟؟؟؟

نه تو مدت این ۴ ماه دیگه کل ترسم ریخت. چند بار نصفه کارشو ول کرد. یه مدت بیخیال رابطه میشد که استرسم ...

من بیشتر از ترس رابطه ازین میترسم ک چجوری شروع میکنن واقعا میترسم😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 گریم میگیره بخداااا

خیلی میترسم الان چشام پره اشک شده😓😓😓

من بیشتر از ترس رابطه ازین میترسم ک چجوری شروع میکنن واقعا میترسم😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨 گریم میگیره ...

والا من زیاد نمیترسیدم ولی خیلی درد میکشیدم.

به نظرم چندتا مقاله بخون.  ژل لوبریکانت هم بخر موقع رابطه استفاده کن. 

2790
2778
2791
2779
2792