اخه این زندگی نحس و شوم چرا اینقدر ادامه داره چرا مامان بابای من اینقد روانین چرا هیج کسیرو ندارم چرا اینده ای ندارم چرا هیچ نیستم چرا شوهر ندارم چرا اینقد خاک تو سرم هیچ هنری ندارم هیچی تو عمرم چیکار کردم چرا خبر مرگ من هیچ جا تمی پیچه
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
ناراحت نباش منم یه زمانی تو موقعیت تو بودم و هی میگفتم چرا خدا بهم توجه نداره چرا صدامو نمیشنوه اما بعدا شرمنده شدم خودم چون بهم یه همسر خوب و یه خانواده خوب داد
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عزیزم آروم باش صلوات بفرست انشالله ی بخت خوب نصیبت میشه و بهترین زندگی رو خواهی داشت مطمعن باش خداروزای خوبم برات نگه داشته
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...