2777
2789
عنوان

چرا من نمیمیرم

1032 بازدید | 25 پست

اخه این زندگی نحس و شوم چرا اینقدر ادامه  داره چرا مامان بابای من اینقد روانین چرا هیج کسی‌رو ندارم چرا اینده ای ندارم چرا هیچ نیستم چرا شوهر ندارم چرا اینقد خاک تو سرم هیچ هنری ندارم هیچی تو عمرم چیکار کردم چرا خبر مرگ من هیچ جا تمی پیچه

شوهر کردن هنره؟   

فکر کنم دلیل تمام مشکلاتت رو پیدا کردم...   

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

گلم چن سالته؟

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نباش منم یه زمانی تو موقعیت تو بودم و هی میگفتم چرا خدا بهم توجه نداره چرا صدامو نمیشنوه اما بعدا شرمنده شدم خودم چون بهم یه همسر خوب و یه خانواده خوب داد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم آروم باش صلوات بفرست انشالله ی بخت خوب نصیبت میشه و بهترین زندگی رو خواهی داشت مطمعن باش خداروزای خوبم برات نگه داشته 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

سلام گلم چیشده بلاخره شوهرداری یانه؟ حالاچیشده اینقدگیردادی به خودت مثلااوناکه هنردارن الان چطورن گلم افسردگی گرفتی بایه مشاورصحبت کن خودتوازارنده خداروشکرکن سالمی خوشگلی مرضی چیزی نداری،، ای باباحالم گرفت

برای سلامتی مادرم صلوات بفرستین براتون حمدمیخونم😭
۱۹ متولد ۸۰

هنوز بچه ای عزیزم... 

زوده برای شوهر کردنت...

الان فقط باید درس بخونی... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
چی شده مگه؟؟؟چرا اینقد خودتو وابسته ی شوهر ومادرپدر کردی،که بدون اونا ،اینحوری شدی؟؟

بابا همسنای من یا ازدواج کردن یا دانشگاه میرن من با یه مادر و پدر خر افتتدم نمیزارن برم دانشگاه همینجوری معطلم هیچی نیستم