2777
2789
عنوان

بچه ها جن دیدم😢😢😢😭

276 بازدید | 22 پست

وای تنهام امروز مامانم رفت شهر دکتر

بعد من هنسفری تو گوشم در اتاق ها هم باز داشتم تو حال و تمییز میکردم.

رخت خواب مهمون ها سنگین بود وسط اتاق بود کمرم درد میکرد تکونش ندادم که داداشم بیاد برش داره😢😭

اتاق بین اشپزخونه و حال هستش 

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

خب الان جن کجا بود ؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خووو

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بعد داشتم آهنگ گوش میدادم و میرفتم که گرد گیری کنم

از جلوی در اتاق رد شدم.یهو سریع برگشتم فهمیدم کسی بود تو اتوق

بچه ها یک متری من رو رختخواب نشسته بود 😢😭

من که برگشتم دوباره ببینم نبود

ولی دیدمش 

به خدا دیدمش😢😭

از اون موقع دختر همسایه رو آوردم خونمون به هزار بهونه بچه رو نگه داشتم تا مامانم بیاد😢😭

میترسم برم تو اتاق 

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
چ شکلی بود

اندازش معمولی بود مثل یه پسر ۱۲ ساله در کچل مثل سرطانی ها 

یه نگاه بود

بعد داشتم آهنگ گوش میدادم و میرفتم که گرد گیری کنم از جلوی در اتاق رد شدم.یهو سریع برگشتم فهمیدم کس ...

خبری نیست تا هست از این جنا

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
بعد داشتم آهنگ گوش میدادم و میرفتم که گرد گیری کنم از جلوی در اتاق رد شدم.یهو سریع برگشتم فهمیدم کس ...

چ شکلیییی بودد 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ی سوال جن میتونه اسیب بزنه ب انسان؟

خبری نیست تا هست از این جنا

شما هم تاحالا دیدی

خیلی آروم بود احساس میکنم

شرور نبود

امروز عین خر هرچی تاپیک جنی بود خوندم حالا شب از ترس میمیرم

منم نمیتونم بخوابم