2821
2789
عنوان

بچه ها جن دیدم😢😢😢😭

277 بازدید | 22 پست

وای تنهام امروز مامانم رفت شهر دکتر

بعد من هنسفری تو گوشم در اتاق ها هم باز داشتم تو حال و تمییز میکردم.

رخت خواب مهمون ها سنگین بود وسط اتاق بود کمرم درد میکرد تکونش ندادم که داداشم بیاد برش داره😢😭

اتاق بین اشپزخونه و حال هستش 

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

خب الان جن کجا بود ؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد داشتم آهنگ گوش میدادم و میرفتم که گرد گیری کنم

از جلوی در اتاق رد شدم.یهو سریع برگشتم فهمیدم کسی بود تو اتوق

بچه ها یک متری من رو رختخواب نشسته بود 😢😭

من که برگشتم دوباره ببینم نبود

ولی دیدمش 

به خدا دیدمش😢😭

از اون موقع دختر همسایه رو آوردم خونمون به هزار بهونه بچه رو نگه داشتم تا مامانم بیاد😢😭

میترسم برم تو اتاق 

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
چ شکلی بود

اندازش معمولی بود مثل یه پسر ۱۲ ساله در کچل مثل سرطانی ها 

یه نگاه بود

بعد داشتم آهنگ گوش میدادم و میرفتم که گرد گیری کنم از جلوی در اتاق رد شدم.یهو سریع برگشتم فهمیدم کس ...

خبری نیست تا هست از این جنا

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
بعد داشتم آهنگ گوش میدادم و میرفتم که گرد گیری کنم از جلوی در اتاق رد شدم.یهو سریع برگشتم فهمیدم کس ...

چ شکلیییی بودد 

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

خبری نیست تا هست از این جنا

شما هم تاحالا دیدی

خیلی آروم بود احساس میکنم

شرور نبود