2777
2789
عنوان

مامانا کمک

109 بازدید | 4 پست

مامانای گلم دارم بچه ام رو از پوشک میگیرم زودتر میخاستم بگیرم که بیشتر مامانا تو نی نی سایت گفتن تا ۲ سالگی اختیار نداره نمیتونه کنترل کنه منم ولش کردم تا ۲ سالش شد الان ۲ سال و ۲ماه شده اصلا همکاری نمیکنه همش تو خونه جیش میکنه در طول روز ک بیداره از هر ۱۰ بار که میبرمش دستشویی ۲بارش جیش میکنه ولی از دیروز یه فیلم ریختم که یه اردک هس گریه میکنه کارتونه ولی نمیدونم چرا دخترم از اون میترسه اصلا چیز ترسناکی نیس

ولی از دیروز ک این فیلم نشون دادم دیدم ترسید گفتم اگه بازم خونه جیش کنی اردک میذارم حالا از دیروزه ترسیده خودش میره دم دستشویی شلوارش درمیاره میره تو یا بمن میگه بیا شلوارم دربیار 

از دیروز تا حالا فقط یبار جیش کرده تو خونه اصلا باورم نمیشه بچم انقد پیشرفت کرده

حالا میترسم نکنه در حقش ظلم کردم

مامانم ک کلی دعوام کرده چرا بچه رو ترسوندی

موندم چکار کنم...

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  
نه گلم به صلاح خودش بوده وقتی یاد گرفت بهش بگو ترسناک نیس

اخه همش اطرافیان سرزنش میکنن چقد مامان ظالمی هستی

ولی اونا خبر ندارن ک چقد تو خونه جیش میکنه دیگه یه جای پاک نداریم نماز بخونیم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه همش اطرافیان سرزنش میکنن چقد مامان ظالمی هستی ولی اونا خبر ندارن ک چقد تو خونه جیش میکنه دیگه ی ...

بقیه الکی میگن منم مامانم وقتی کوچیک بودم همینجوری منو از دستشویی گرفت حتی وقتی فهمیدم اصلا ناراحت نشدم بعدا به نفع خودشه تو صلاحشو میخوای گلم الانم که تازه ۲ سالشه اصلا این موقع هارو یادش نمیاد

بقیه الکی میگن منم مامانم وقتی کوچیک بودم همینجوری منو از دستشویی گرفت حتی وقتی فهمیدم اصلا ناراحت ن ...

ممنون گلم یکمی دلگرم شدم