بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در ضمن پسری که عاشق دختری باشه نمیاد دوستای اوباششو جلو خونشون بیاره بگه این عشق منه که دوستام چهار با چشای هیزشون نگاش کنن و... مرد عاشق هیچ وقت این کارو نمی کنه
ببین گلم ب دوستت بگو این بشر عاشق نیست صددرصد وگرنه با دوستاش نمیشست دم در در مورد دختری ک دوسش داره حرف بزنه ...احتمالا بین خودشون سر مخ زنی شرط بندی کردن..دوستت ی وقت خام نشه
به مادر دوستم گفته باباش که میخاد بیادخاستگاری مادره هم گفته ...یک سال دیگه تادخترم درسش تموم شه ..این پسره نمی دونم سادس چیه میاد سرراه این همش ..اونم بادوستش
به مادر دوستم گفته باباش که میخاد بیادخاستگاری مادره هم گفته ...یک سال دیگه تادخترم درسش تموم شه ..ا ...
این چیزی ک میگی دقیقا سرمن اومده من سنی نداشتم۱۴ سالم بود پیش هیچکسی هم نمیتونستم بگم پسرهمسایمون سنش کم نبود دقیقا ۱۴ سال ازمن بزرگتربودب همه گفته بودمنومیخاد ولی من اصلا نگاشم نمیکردم ۳ سال همینجورگذشت اخرش مامانش اومدعروسی خواهرم منم غذاروپرت کردم جلوش بچه بودم اونم رفت بعداون قضیه دخترعموشو گرفت