2777
2789
عنوان

یه عاشق مزاحم

1046 بازدید | 13 پست

سلام ..دوستم میره سرکار  پسره همسایشون عاشقش شده همش هرساعتی که میره صبح بیرون وظهربرمیگرده دم خونه خودشون بادوستاش وایساده به دوستاش هم گفته که این دختره رومیخاد ومیخادبره خواستگاریش . ولی هنوزنیومده خاستگاری. همش دوستم میادردمیشه اینم ایستاده دم خونشون بادوستاش نگاه این میکنن ودرمورددوستم حرف میزنن .... دوستم میگه نمی دونم چیکار کنم شما بودین چیکار میکردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از وقتی لانتوریو دیدم از این مزاحما فوبیا پیدا کردم😅

به نظرم فقط یه جوری از دستش در ره خونشونو عوض کنن کلا برن ی جا دیگه😬

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

این فقط مزاحم عشق نیست.. فقط بی محلی خوراکش 

در ضمن پسری که عاشق دختری باشه نمیاد دوستای اوباششو جلو خونشون بیاره بگه این عشق منه که دوستام چهار با چشای هیزشون نگاش کنن و... مرد عاشق هیچ وقت این کارو نمی کنه 

ببین گلم ب دوستت بگو این بشر عاشق نیست صددرصد وگرنه با دوستاش نمیشست دم در در مورد دختری ک دوسش داره حرف بزنه ...احتمالا بین خودشون سر مخ زنی شرط بندی کردن..دوستت ی وقت خام نشه

به مادر دوستم گفته باباش که میخاد بیادخاستگاری مادره هم گفته ...یک سال دیگه تادخترم درسش تموم شه ..این پسره نمی دونم سادس چیه میاد سرراه این همش ..اونم بادوستش

به مادر دوستم گفته باباش که میخاد بیادخاستگاری مادره هم گفته ...یک سال دیگه تادخترم درسش تموم شه ..ا ...

دختره خامشون نشه ها منم از این مزاحم داشتم فک می کردم وایی چقدر عاشقن بد دیدم بی محلی کنم خودشون گم می شن نی رن

به مادر دوستم گفته باباش که میخاد بیادخاستگاری مادره هم گفته ...یک سال دیگه تادخترم درسش تموم شه ..ا ...

این چیزی ک میگی دقیقا سرمن اومده من سنی نداشتم۱۴ سالم بود پیش هیچکسی هم نمیتونستم بگم پسرهمسایمون سنش کم نبود دقیقا ۱۴ سال ازمن بزرگتربودب همه گفته بودمنومیخاد ولی من اصلا نگاشم نمیکردم ۳ سال همینجورگذشت اخرش مامانش اومدعروسی خواهرم منم غذاروپرت کردم جلوش بچه بودم اونم رفت بعداون قضیه دخترعموشو گرفت