2777
2789

سلام دخترها خسته نباشید من کیک بدون شکر درست میکنم البته شیره خرما میزنم پف نمیکنه و زیاد جالب نمیشه ،کسی هست یک کیک رژیمی خوب بلد باشه یادم بده 🙏🙏🙏کاملا بدون شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر باعث پف کیک می شه!!!

برو تو سایت شف طیبه  یه کتاب داره کلا شیرینی با خرما

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

دختر خدا نکشتت من شوهرم شکار چیه مرتب کبک و این چیزا میزنن هی میگم خدا کبک شکر میخواسته من تا حالا اشتباه کردم اومدم داخل دیدم کیک خواستی بزنی🤭😂

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

شکر ربطی به پف نداره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
عسل داغ بشه سم میشه خیلی در موردش خواندم

سمی نمیشه خواص‌ و از دست میده

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
دختر خدا نکشتت من شوهرم شکار چیه مرتب کبک و این چیزا میزنن هی میگم خدا کبک شکر میخواسته من تا حالا ا ...

🤠

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ببخشید اشتباه تایپیه🤣

زنده باشی گل

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹