2777
2789
عنوان

فیستول واژن

725 بازدید | 17 پست

اگ کسی فیستول واژن داشته راهنمایی کنه من الان ۴۰ روزه زایمان طبیعی داشتم  ودیروز رفتم دکترمعاینم کرد گفت مشکلی نداری همچین چیزی ممکن نیست برات پیش بیاد ولی من مطمعنم ادرارم ازسوراخ ادرار نمیاد از واژنم میاد...بعدهم اسرارداشتم ک اشتباه نمیکنم گفت اگه من‌دکترم تشخیصم اینه که فیستول نداری و تشخیصمم حرف نداره اخر سربرام ازمایش ادرارو سونوازمجاری ادراری نوشت گفتم‌برااون مشکله ک گفتم بهتون گفت نه واسه عفونت ادراری یه کم بوی ادرارمیدادی..اونوقت موقع معاینه اون دستگاه پلاستیکی رو ک ازواژنم دراورد گفت‌ببین اگ فیستول بود این پرادرار میشد .بعدشم من تازه حموم بودم لبااسامم تمیزبود اونم ک بخاطرکرونا ماسک داشت چجور بودی ادرارو ازمن فهمید حس میکنم دروع میگه اخه قبل زاییدن بمن‌گفت‌ک میاد سزارینم میکنه ونیومد طبیعی زاییدم هرچی زنگش زدم سرکارم گذاشت توروخدااگه کسی این مشکلو داشته بیاد راهنمایی کنه چیکارکنم خیلی نگرانم اصلا افسردگی گرفتم الانم رفتم دسشویی ادرارم رنگ خون بود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با سونو واژینال مشخص میشه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
میخام برم ازمایش ادراروبدم دیگ‌پیشش نمیرم

الان من تو نت زدم اره میتونه یکی از عوارض زایمان باشه 

خودتم میتونی معاینه کنی 

حتما پیگیریش کن و احتمال اشتباهش هست

There is GOD💚💚💚   ..                                               
الان من تو نت زدم اره میتونه یکی از عوارض زایمان باشه  خودتم میتونی معاینه کنی  حتما پیگ ...

خودمم راجبش خوندم دکتره میگه اصلاامکان نداره بلکه رحم یامثانتوعمل کرده باشی ک فیستول ایجادشه گفتم زایمان طبیعی سخت نمیتونه باعثش شه گفت نه اصلا

خودمم راجبش خوندم دکتره میگه اصلاامکان نداره بلکه رحم یامثانتوعمل کرده باشی ک فیستول ایجادشه گفتم زا ...

درسته 

نمیدونم چرا حتی ی درصدم زیربار نمیره 

There is GOD💚💚💚   ..