2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ديگه هيچي تقريبا همه قناعت ميكنن ولي تو شرايط عادي لوازم آرايشي و بيشتر رژ

ظروف آشپزخونه و پلاسكو

لباس زير

مانتو

كيف و كفش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
الان ديگه هيچي تقريبا همه قناعت ميكنن ولي تو شرايط عادي لوازم آرايشي و بيشتر رژ ظروف آشپزخونه و پلا ...

مخصوصا لوازم آرایش و لباس زیر

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
مخصوصا لوازم آرایش و لباس زیر

آره ولي من يه مدت خيلي لوازم آرايشي ميگرفتم اما الان ديگه نميگيرم چون خيلي گرون شده

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
آره ولي من يه مدت خيلي لوازم آرايشي ميگرفتم اما الان ديگه نميگيرم چون خيلي گرون شده

آره راست میگی

ممکنه تاریخ مصرفاشم بگذره

آره راست میگی ممکنه تاریخ مصرفاشم بگذره

درسته. شال و روسريم خوبه

درسته. شال و روسريم خوبه

ی مغازه بود از همه چی ی کم داشت لوازم آرایشی، لباس، لباس زیر،دمپایی رو فرشی

کلا جنساشم عالی بود

دلم همچین مغازه ای خواست دوباره

گلچین بود همه چیزاش

ی مغازه بود از همه چی ی کم داشت لوازم آرایشی، لباس، لباس زیر،دمپایی رو فرشی کلا جنساشم عالی بود دل ...

منم اينجور مغازه ها رو دوس دارم