2777
2789

بی بندو باری 

جدا زندگی کردن زنها از شوهرهاشون

ترویج طلاق

بدبینی 

دین گریزی

در قالب داستانهای مادرشوهری و خواهرشوهری

و زنداداش و داداش

مواظب ذهن و فکر و خانواده هاتون باشید

اصلا من با نی نی سایت زندگیم خیلیم خوب بوده شاید شما استفادشو بلد نیستی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا تو همه جا توهم توطئه دارید

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
چرا تو همه جا توهم توطئه دارید

مشکل همینه میدونی تو کشور ما چرا همیشه درجا میزنیم ؟چوون فقط شعار بلدیم بجای این ک بیایم تاپیکای مفید  و معرفی کنیم همش داریم غر میزنیم اینجا ی نمونه کوچیک از جامعس

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

تو تاپیکای انرژی منفی نرید این تاپیکا زیادن تاپیکای خوبم هست

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
بستگی به استفاده طرف داره من تو تاپیک های انرژی مثبت شرکت میکنم

اگه علاقه دارین تاپبکای بانو آرتمیس من خودم را دوس دارم رو مطالعه کنین