نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 عنوان چه دنیای بدی شده😭😭😭 188 بازدید | 16 پست همه زندگیمون شده استرس مریضی زلزله گرونی جنگ .....😭😭😭😭😭😭دیگه هیچکی دلش خوش نیست😓 تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم 1399/08/07 | 16:26 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 دقیقا اتفاقا امروز به شوهرم میگفتم آخر گرونیا چی میشه ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
__توکا_ عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 1757 اشکال نداره،اگه اون دنیایی باشه میریم بهشت😐 ❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش ❤ گابریل کوکو شنل
نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 حالا این روزای خوشع وای نگو تورو خدا😭😭😭 تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
دخمل_بابام_79 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 10065 کرونا گرفتیم تروخدا برامون دعا کنید ...💔 همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏 دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪
هلوووووووووو عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 8199 حالا این روزای خوشع راست میگی ولله.من امروز ترس و استرس رو با شدت هرچه تمامتر حس کردم با دیدن آمار فوتی های کرونا😔خدا خودش رحم کنه
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 90360 اشکال نداره،اگه اون دنیایی باشه میریم بهشت😐 اگه نبود چی خودشناسی DNA plus
نگین۲۰۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/16 تعداد پست: 6888 کرونا گرفتیم تروخدا برامون دعا کنید ...💔 عزیزم فقط مایعات گرم بخوریدپونه دم کن، کندر شنیدم خوبه دم کردش، زنجبیل و دارچین دم کنید بخورید تاجایی که شنیدم از تجربیات دیگران تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
پریناز۷۸۸۹ عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 6057 یعنی اگ نریم بهشت با این همه عذاب به عدالت خدا شک میکنم🙁 مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
__توکا_ عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 1757 اگه نبود چی نه عزیزم حتما هست مگه نمیدونی رفتن و برگشتن😐🥴هر کاری کردن صداتون در نیاد،خدای نکرده جهنمی نشیم🙂اشکال نداره این دنیا بزار جهنم باشه😐 ❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش ❤ گابریل کوکو شنل
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 90360 نه عزیزم حتما هست مگه نمیدونی رفتن و برگشتن😐🥴 هر کاری کردن صداتون در نیاد،خدای نکرده جهنمی نشی ... نه بابا چرته هیچ خبری نیست خودشناسی DNA plus