2777
2789
عنوان

یجا بودن با خانواده ی شوهر

177 بازدید | 18 پست

خیلی نگران بعد از زایمانمم،میترسم مادرشوهرم مدام اینجا باشه و آسایش نذاره برام،همین الانم وقت و بی وقت ب بهانه ی دیدن وسایلاش اینجاس،خودشم تایم مشخصی نمیاد یا نزدیک شام میاد یا ظهر موقع خواب🙁وقتی ام میاد میبینه سفره پهنه هرکاری میکنیم نمیاد بخوره زودم نمیره،اینقدر میشینه تا شام از دهن بیفته🙄

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسایلاش؟؟؟

سیسمونی

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

تو یه آپارتمان هستید؟ 

من مادر شوهرم تو یه شهر دیگس  چون عید نمیتونم بدم اونجا میگه من میام خدا کنه زود بره😐 اصلا راحت نیستم تو هرکاری امم دخالت میکنه منکه میرم خونه مامانم برا زایمان ولی دوست ندارم وقتی خونه نیستم اونا بیان

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
خب شما تعارفتونو بکنین اگه میل نداشت خودتون غذاتونو بخورین. بنده خدا ذوق نوه شو داره. حساس نباش عزیز ...

آخه یبار خوردیم قهر کرد ک تحویلم نگرفتن باید پابه پاش برم کشوهارو بریزیم لباسا رو نگا کنه

درک میکنم 

مطمین‌باش بعد از به دنیا اومدن بچه هزار درجه بدتر میشه

منکه کلا اختیار بچمو از دست داده بودم تااااا چشم باز میکرد میخواست بره اونجا 

چند ماهه باهام بحث کردن باهاشون قهرم از دستشون راحتم فعلا 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
وای خیلی سخته خدا بهت صبر بده ولی یه جوری که ناراحت نشه بهش بفهمون که راحت نیستی وقتایی که میاد .

چجوری🙁