2777
2789
عنوان

تقویت موهای آسیب دیده و نازک

199 بازدید | 4 پست

سلام دوستان. من موهام در اثر استفاده از شامپوهای خیلی قوی ضد شوره آسیب دیده.شامپو مو عوض کردم و از شامپو بچه فیروز استفاده میکنم که ملایم تر باشه. موهام ناهمواری داره.یه تار موهامو که نگاه میکنم یجاش نازک تر و یجاش ضخیم تره. میخوام درمان بشه. اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه.

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

فقط ماسک موی شون عالیه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
فقط ماسک موی شون عالیه

چند وقت استفاده شه و اگر انواع مختلف داره میشه نوعش روهم بگید

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام،
یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. به روش میکرو سیلندرمو نصب میشه و نه چسب و نه کلیپس استفاده نمیشه. این تکنیک ترمیم مو برای خانم هایی که مشکل ریزش مو دارند بسیار مناسب است .

اگر اطلاعات بیشتری میخواهی در خدمتت هستم.

2790
2778
2791
2779
2792