2777
2789
عنوان

شوهرم اعتماد به نفسمو گرفته

363 بازدید | 15 پست

ازسال اول ازدواج دهنش با فوش بود نه بامن بامردم تا حدی که به خواهرشوهرم میگفتم این به کی رفته بعدا فهمیدم به مادرش رفته بماند اخلاقش خوبه ولی وقتی دعوامون میشه شروع میکنه بددهنی فوش پدر مادر فوش به مرده بعدشم معذرت خواهی نمیکنه چند وقت پیش دعوامون شد داشتم میرفتم بیرون کارداشتم یهو باد زد در بسته شد بلند بهم گفت ح رو م زا ده برو نیاوردم حتی اوضاع آروم شد بروش نیاوردم ولی خیلی کینه تو دلم بود جوری که نمیتونم باهاش خوب باشم نگید جواب میدادی چون یه آدمیه که همچین چیزیو به خودش بگم کار به کتک و خونریزی میرسه دوتا بچه دارم نمیخوام بچه هام در گیر دعوا بشن چون خودم بچه دعوا بودم روحیم خراب شده چیزای دیگرو جواب میدم ولی نه این الفاظو چند وقت پیش هم دامادشون چنینفوشیو نثار خودشون کرد حالا که باهاش دردو دل میکنم ایراداشو میگم میگه کی گفتم بهش میگم انکار نکن میگم انقد این فوشو به مردم میگید که یکی مثل دامادتون به خودتون دمیگه گفتم قربون دهنش یهو عصبانی شد گفت بسه انقد گ  و ه خوردی گفتم گ و ه خودت خوردی دوباره این فوش زشتو داد اگه جواب میدادم کار به کتک میرسید جلوی بچه هام فقط گفتم هرچی گفتم هرچی گفتی به خودت برگرده فقط منتظر بود جواب بدم شروع به کتک کنه لطفا راه کار طلاقو شکایت ندید که بی فایدس شرایط طلاقو ندارم حسابی سگ محلش کردم کار خونه نمیکنم واسه خودم هر موقع دوست داشته باشم خونه جمع میکنم شما بگید با همچین شوهر فوش فروشی چیکار کنم چجور ادمش کنم حسابی اعتماد به نفسمو گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم مادر شوهرم خواهرشوهرم دهنشون با فوشه حتی مادر شوهرم روزهای اخر عمرش که داشت میمرد به پسر جا ...

فوش چی

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

زودگذشت کردن وخودتوبه نشنیدن زدن،بدترش میکنه

برای کوچکترین حرف زشتی برخورد بکن منظورم درحدصحبت نکردن وبی محل کردن هست

اگه بدونه برای حرفهاش بعدبایدنازبخره وبرخوردت مواجه میشه یکم شایدبهتربشه 

اگر میخواهی باهاش زندگی کنی و بچه‌هات هم مثل باباشون نشن،،،

سعی کن عصبانیش نکنی و دهن به دهنش نزار تا جلوی بچه‌هات بهت فحش نده 

مثلا وقتی به یه مرد بگی قربون دهن دامادتون که بهتون گفته حروم زاده، نباید توقع گل و بلبل داشته باشی . شما ایراد از خودت هم هست چون تیکه‌ی اول حرفتو زدی و گفتی از این حرفت ناراحت شدم و تمام میکردی و دلیلی نداشت که در ادامش بگی قربون دهن شوهر خواهرت و ....

عزیزم ما زنها گاهی فکر میکنیم حرفامون خیلی کوچیکه ولی در حقیقت اون حرفا مثل هیزم ریختن روی آتیشه

تازه وارد نیستم 😏

یه بار دیگه که فحش داد بهش بگو سطح شعورت در همین حده و محل رو ترک کن و سرسنگین باش تا چندروزم باهاش هم کلام نشو  اگه هم ازت پرسید یا چیزی گفت بگو من بلد نیستم به زبون تو حرف بزنم

خدایا...من هرچی میخوام بهم بده💙💚💜💛❤ مصلحتمم توش قرار بده...😉😉😉خدایا میدونم که یه روزی منم بچمو بغل میگیرم پس از همین الان به خاطر اون لحظه قشنگ میگم👈 {خدایا شکرتمیشه دعا کنی بچمو سالم بغل بگیرم😇
اینم بگم مادر شوهرم خواهرشوهرم دهنشون با فوشه حتی مادر شوهرم روزهای اخر عمرش که داشت میمرد به پسر جا ...

خودت داری میگی دیگه از خانوادش یا  گرفته.وقتی چاره ای نداری هیچی دیگه باید صبر کنی ولی رو تربیت بچه هات کار کن بزرگتر که شدن باهاشون صحبت کن بهشون بگو هیچ کس آدم بددهن رو دوست نداره.آدم به جای اینکه مثل زباله بد بو باشه بهتره مثل گل خوشبو باشه تا بقیه از بودن باهاش لذت ببرن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792