2777
2789
عنوان

بچه شيطون و دارو

1627 بازدید | 7 پست

دخترم ٢سالو هشت ماهشته

هنوز دسشوييشو نميگه

زياد هم حرف نميزنه

فقط از كابينتا ميره بالا همش كمدارو ميريزه بهم

فقط در خاله شيطونيه

جوري كه ديگه دست روش بلند ميكنم 

اينقد حرصم ميده و كاراي خرابكاري ميكنه كه دارم از دستش سكنه ميكنم

باباشم راه دوره هيچ كمكي هم ندارم

ديروز از پارتيشن رفته بالا ديگه نزديكه سقف بود رسيدم گرفتمش وگرنه افتاده برد

الانم همش از لباسشويي ميره بالا ميره سر كابينت بالاييها 

كابينت پاييني ها كه ملا خاليه

با يه دكتر مشاوره گرفتم گف يك چهارم ريسپريدونش بده ولي شوهرم كه راه دوره ميگه نه از يطرف ميگم من دارم زجر ميكشم اونكه نيس

كار درمان بردمش گف يكم بيش فعالي خفيف داره ولي دارو نده بيارش خودم هفته اي دوبار باهاش كار ميكنم

ولي خودم دارم ديوونه ميشم

جاي من بوديد چيكار ميكرديد

ميكم برم خودم قرص بخورم كاراشو نفهمم ولي از بس كار خطرناك ميكنه ميگم منم بيخيال بشم ميره يه بلا سر خودش مياره

تو ٥ثانيه دامستوس رو اورد خالي كرد وسط خونه

پسر خاله منم اینجور بود خیلی خیلی شیطون بود خیلییی زیاد گفتن پیش فعاله خالم کتک هم میزد ولی فرقی نداشت خودش کم کم بزرگ‌شد اروم شد

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم بنظرمن ریسپریدون تواین سن ندی خیلی بهتره.بچه است دیگه یه مقدار بیش فعاله با آرامش باهاش حرف بزن دعواش کنی بیشتر لج می‌کنه میبینی داره یکارمیکنه سرشو با یه کاری دیگه گرم کن همون مشاور کاردرمانی ببریش خیلی بهتره تا دارو و قرص

بچه هم ویتامین dha بگیر باهوش تر میشه و زودتر حرف میفته،،، یا شربت امگا ۳ هم میتونی با دوز کم به بچه بدی

توی خونه پوشکش نکن تا یکماه اگر همکاری کرد بهتر اگر هم نکرد دوباره تا چند هفته پوشک کن 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
عزیزم خودت فلوکستین ۲۰ بخور،من هم میخورم واقعا لازم داری بخوری،از امروز شروع کن،،،در کنارش لبنیات زی ...

ججوري ميشم اگر بخورم؟؟

يه دكتر برا دخترم فلىكستين داد از سوسك ترسيده بود اضطراب گرفته بود يه هفته دادمش بيقرارياش بيشتر شد رفتم به دكتر گفتم گف قطش كن

ججوري ميشم اگر بخورم؟؟ يه دكتر برا دخترم فلىكستين داد از سوسك ترسيده بود اضطراب گرفته بود يه هفته د ...

فلوکستین برای بچه رو نمیدونم،ولی برای خودمون عالیه صبور میشیم خوش اخلاق میشیم قدر نعمت میدونیممم،،البته اوایل بدن واکنش نشون میده تا دوهفته کاملا عادت میکنی

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....