2777
2789
عنوان

سوال کرونایی🙁😷

64 بازدید | 7 پست

خانوما من۱۲روزه کروناگرفتم ولی خب علایم هنوزدارم میخواستم ببینم بعداز۱۴روز یاحتی بعداز۲۰روز اگه هنچنان سرفه بزنم بازم ناقلم؟؟

💜خدابامن است💜

آره یکی از آشناهای ما تا 2 ماه هرچی تست میداد مثبت بود یه سری ها دیرتر خوب میشن باید تست بدی بعد 14 روز یا 20 روز

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز توروخدا بگو علایم چی بود من الان چندروز سرماخوردم دوروزه سرف میکنم تک تک ونفس تنگی هم دارم یعنی الان کرونا شده خستم هست اصلا حسش نیست بلند شم انگار فلج شدم 

بنی آدم موجب آزار یکدیگرند 
عزیز توروخدا بگو علایم چی بود من الان چندروز سرماخوردم دوروزه سرف میکنم تک تک ونفس تنگی هم دارم یعنی ...

آره عزیزم منم همین علایم دارم ولی انشالله ک شما کرونانداری.من روز اول یهو بدنم بی حس شد اصلا ازجام نمیتونستم بلندبشم سردردم بودم.بعد کم کم قفسه ی سینه م دردمیگرفت بعدم ک سرفه های خشک شدید.

💜خدابامن است💜

آره عزیزم منم همین علایم دارم ولی انشالله ک شما کرونانداری.من روز اول یهو بدنم بی حس شد اصلا ازجام ن ...

ن سرفه هام شدید نیست گاهی اینجوری میشم ولی نفس تنگی و خستگی زیاددارم البته خرداد کرونا گرفتم مثبت بود خیلی حالم بد بود 

بنی آدم موجب آزار یکدیگرند