2777
2789
عنوان

من یه نذری کرده بودم برا امسال محرم

117 بازدید | 26 پست

آش نذری بپزم براش پول جمع کرده بودم ولی بخاطر کرونا نپختم الان هم خیلی احتیاج به پول دارم میخوام خرجش کنم تا سال بعد اگه کرونا تموم شد آش میپزم.خرجش کنم بد نمیشه چون خودم خیلی محتاجشم

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

خواهرم میگه بجای اش میدادی یه خیریه ولی الان خودم بیشتر از خیریه محتاشم موندم چه کنم

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم کار جالبی نیس؛پولو بده خیریه یا جایی به همون نیتت؛امام حسین حتما بهت کمک میکنه و پول میاد دستت ...

خواهرمم همینو میگفت

عزیزم اگ واقعا احتیاج داری خرج کن سال دیگ دوبرابر بپز هیچ اشکالی نداره

اره چون در حال حاضر باردارم شدم وضعیت مالیمونم فعلا خوب نیست برا دکتر سونو میخواستم خرج کنم اونم میگم نصفشو بدم به یه خیریه .همسایمون میگه چون صیاه نخوندی  واجب نیست 

اره چون در حال حاضر باردارم شدم وضعیت مالیمونم فعلا خوب نیست برا دکتر سونو میخواستم خرج کنم اونم میگ ...

خرج کن برا خودت سال دیگه نذرتو بده 

چراغی ک ب خونه رواست به مسجد حرومه 

خودت مهم تر از هر نذری هستی

امید زندگیم دوقلوهام😍 
خرج کن برا خودت سال دیگه نذرتو بده   چراغی ک ب خونه رواست به مسجد حرومه  خودت مهم ت ...

مرسی قصدم همینه

اره چون در حال حاضر باردارم شدم وضعیت مالیمونم فعلا خوب نیست برا دکتر سونو میخواستم خرج کنم اونم میگ ...

عزیزم الان واسه بچت واجب تره ب عنوان قرض خرج کن خیالت راحت راحت سال دیگ جبران کن