2777
2789
عنوان

مشاوره

147 بازدید | 14 پست

کسی تا حالا پیش مشاوره یا روانشناس رفته ؟

چجوری مشاوره میدن ؟ نتیجه داره؟ مثلا بخوام واسه کنترل خشم و افزایش اعتماد به نفس و پرروتر شدن برم نتیجه داره؟ 

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

من خودم روانشناسم بله اگر روانشناس حاذقی باشه میتونه مشکلتو حل کنه ولی ۸۰٪ ب خودت برمیگرده و ۲۰٪ روانشناس میتونه کمکت کنه ، تا خودت نخوای هیچ چیزی ممکن نمیشه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
من خودم روانشناسم بله اگر روانشناس حاذقی باشه میتونه مشکلتو حل کنه ولی ۸۰٪ ب خودت برمیگرده و ۲۰٪ روا ...

یعنی راهکار میده باید انجام بدم؟

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم روانشناسم بله اگر روانشناس حاذقی باشه میتونه مشکلتو حل کنه ولی ۸۰٪ ب خودت برمیگرده و ۲۰٪ روا ...

عزیزم روانشناسی کجا خوندی ؟ راضی هستی؟
یکم اطلاعات میدی ؟

همونطور که ایشون میگن فقط 20 درصد مشاور درواقع مشاور بهت راهو نشون میده خودت باید راهو بری

عزیزم مشاور نرو چون راهکار بدردت نمیخوره 

روانشناس برو تا درمانت کنه 

من یه روانشناس خوب میرم که رواندرمانی انجام میده و تخصصش روانکاویه

کارش حرف نداره من و جاریم پیشش میریم مشکلمون حل شده

اگه میخوای بهت معرفی کنم پیام بده شمارشو بدم بهت

منتظر نینی خوشگلمونیم 😍
عزیزم روانشناسی کجا خوندی ؟ راضی هستی؟ یکم اطلاعات میدی ؟

اصفهان،اره راضی ام خداروشکر خوبه چون با علاقه و هدف انتخابش کردم 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
اصفهان،اره راضی ام خداروشکر خوبه چون با علاقه و هدف انتخابش کردم 

ا منم ایشالا اصفهانم
اساتید خوب بودن؟
امتحاناتون تشریحیه؟ از کتاب اصلی  یا خود استاد معرفی مبکنه ؟   (چون واحد میخوام زیاد بردارم میپیرسم لیسانس قبلیم دست استاد نبود منابع و متحان واینا)

ا منم ایشالا اصفهانم اساتید خوب بودن؟ امتحاناتون تشریحیه؟ از کتاب اصلی  یا خود استاد معرفی مبک ...

اساتیدمون عالی بودن ، امتحاناشون بیشتر تشریحی بود بعضی از استادا تستی هم میگرفتن ،،، اره از خود کتاب اصلی سوال میدادن