2777
2789
عنوان

بياين اينجا

51 بازدید | 11 پست

تو اينترنت ك داشتم ميديم دستبد هارو ي شماره  بود ك زده بود برا سفارش ب اين شماره پيام بديد منم ب شماره هه تو واتساپ پيام دادم پرسيدم ك ي دستبد ميخواستم ك اول اسم باشه گفتم دورشم سنگ باشه اينا گفت ميشه ١٠٠ تومن گفتم من تا حالا اينجوري سفارش ندادم ميخواستم ببينم كيفيت كاراتون چجوريه بعد برام كاراشو فرستاد خوب بود.بعد ميگم ب نظرتون خوبه برا رلم اينو بگيرم گف ميشه ١٠٠ تومن

يا ن ي چيز معمولي بگيرم؟؟؟؟؟؟

اره خوبه بگیر ..............فکر کنم قیمتشم خوبه..................حالا سوال اینجاست اونم برا تو میخره.........اگه میخره تو هم بخربراش

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اره خوبه بگیر ..............فکر کنم قیمتشم خوبه..................حالا سوال اینجاست اونم برا تو میخره ...

هنو تولدم نشده ك برام كادو بگيره ولي تا حالا ي شاخه گل ميگرفت هر وقت ميرفتم پيشش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنو تولدم نشده ك برام كادو بگيره ولي تا حالا ي شاخه گل ميگرفت هر وقت ميرفتم پيشش

چه رمانتیک یه شاخ گل................اگه میخوای برا تولدش بخری باید یه چیز خوب باشه........اگرم پول بیشتر داری یه چیز بهتر بخر..................یا ببین دستبند که میخوای بخری چطوریه ......................حالا خود دانی...انشالله خوشبخت بشی

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
چه رمانتیک یه شاخ گل................اگه میخوای برا تولدش بخری باید یه چیز خوب باشه........اگرم پول ب ...

اخه  تولد مامانمم هس ميخوام برا مامانمم چيزي بگيرم برا همين زياد نميتونم خرج كنم

اخه  تولد مامانمم هس ميخوام برا مامانمم چيزي بگيرم برا همين زياد نميتونم خرج كنم

ببخش که میگم ادم که برا کسی کادو میبره باید یه چیز خوب ببره اگه بد باشه همین که نبره بهتره.............حالا خود دانی..................دستبندم خوبه........بزارش تو جعبه باکلاس وشیک........با یه شاخه گل رز ابی...............

يعني دستبد بده براش ببرم؟؟؟؟؟؟

نه خوبه...........میگم باید مردونه باشه قشنگ باشه.................. چون بار اوله که میخوای کادو بدی..........باید خوب باشه............. 

نه خوبه...........میگم باید مردونه باشه قشنگ باشه.................. چون بار اوله که میخوای کادو بدی. ...

اره بار أوله تا حالا بهش كادو ندادم.......مثلا ب اين ك پيام دادم بايد سفارش بدم گف ده روز امادس گفتم بهترن خبر ميدم ت تا حالا اينجوري خريد كردي خوبه.؟؟؟

اره بار أوله تا حالا بهش كادو ندادم.......مثلا ب اين ك پيام دادم بايد سفارش بدم گف ده روز امادس گفتم ...

من اعتقادی به خرید اینترنتی ندارم هرچی خریم خوب  نبود البته من لباس میخردم..............ولی دستبند فرق میکنه با لباس..................اره خوبه همین دستبند را با یه گل بهش بده..... یه کلیپ هم با عکساش درست کن با اهنگ تولد براش بفرست............. 

همه ي عكسامون تو گوشي اونه فقط من ي سه تا عكس ازش دارم😅

همونم خوبه .........تو گوگل اسمش را در بیار ......با چند تا عکسه تولدت مبارک ..عکسه دستبنده را بزار.....یه خو خلاقیت به خرج بده