2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیروز ۱۰۰ هزار تومن بود الانم همون حدود باید باشه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
انگار دیسب و الان بینشون هزار سال فاصله است خدا لعنتشون کنه ک ملت بدبخت کردن

اره بخدا ما هفته پیش یه ماشین داغونننننن پراید اومدیم بخریم طرف گفت۵۰تومن اخرشب پیام داد ۶۵تومن 

از صبح تا شب

۱۵تومن رفت روش 

انگار دیسب و الان بینشون هزار سال فاصله است خدا لعنتشون کنه ک ملت بدبخت کردن

اره ولی همه هم  مثل اینکه ناراضی نیستن! خیلیا دوست دارن بدبخت باشن با اون افکار پوسیدشدن!

حقمونه هرچی سرمون بیاد

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
اره بخدا ما هفته پیش یه ماشین داغونننننن پراید اومدیم بخریم طرف گفت۵۰تومن اخرشب پیام داد ۶۵تومن  ...

مدل چند بود😫

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اره بخدا ما هفته پیش یه ماشین داغونننننن پراید اومدیم بخریم طرف گفت۵۰تومن اخرشب پیام داد ۶۵تومن  ...

بعدش سردمداران میرن کشورای دیگه مسخره میکنن که وای چقدر بدبخت و بیچاره هستن به دستمال توالت حمله کردن!

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
2790
2778
2791
2779
2792