برادرشوهرم بنایی داره ..کلی قرض داره .. سه سال پیش از شوهرم ۱ملیون پونصد گرفته ...دوسه ماه پیشم ۲و نیم از من قرض کرد ..دوباره میگه پول بدید من بهش گفتم ببینم چی میشه .به شوهرم گفتن شوهرمم گفت پول سه سال پیشو نداده هنوز ...هیچی خلاصه بعدا اصن برادرشوهرم منصرف شد گفت فعلا تعطیل میکنم تابعدا ...حالا جاریمم میره سرکار ..انقد خسیسه به شوهرش ی کم پول قرض نمیده کارش راه بیفته همه صداشون دراومده ..حالا ماخودمونم توکار خرید خونه و جهیزیه هستیم ..ازکجابیاریم مثلا ...بعد مادرشوهرم میگه شوهرتو خسیسه گفت یادته برادرشوهرت اون روز ماشین شوهرت خراب بود اومد کمکش کرد😏😏 ی نیشخندی هم زد (یعنی مثلا اون کمک کرد شوهرت کمک نمیکنه ..اخه شوهرم گفت پول قبلی سه ساله طلب داریما🤣🤣)هیچی میگم شما بودید چی میگفتید ..
من میگم درجواب تیکه ک انداخته چی باید میگفتم .اونجا ک گفت ماشینتون خراب بود .یادته ....خوب من چیکارکنم ما ک خیلی پول دادیم .اصلا اون چ ربطی داشت این قصیه مالیه اونجا اومد ی هل داد رفت🤣
نداره پس حرف نزنه،برای بقیه تصمیم میگیره؟! بگو ما بدیم جاری بره بشینه؟خودش برای خونش خرج کنه
تازه ۱۲ تاالنگو داره قول داده بود بفروشه نمیفروشه همه صداشون دراومده ..جواب تیکشو چی بدم ک میگه اون شب یادته ماشین خراب شد اومد هل داد 😏خوب چ ربطی داره اصلا
1●خداوند حبیبش را که دنیارا بخاطر او افریده فراموش نمیکند 2●من زیر ۲۰ سال هستم هرکی با سن من مشکل داره میتونه جمع کنه از نی نی سایت بره 3●بزرگی هم ب عقله کسی هم نی نی سایت رو نخریده پس نیاین نگین سنت کمه ال نکن بل نکن همونجور ک من اجازه ندارم شمارو از نی نی سایت محروم کنم شمام همینطور دوست عزیز
مگه يا يه تومن و دو سه تومن ميشه خونه ساخت ؟ اگه داريد كمكشون كنيد
نمیشه خونه ساخت ولی میشه ی تیکه ظرف بخره یا هر چیز دیگه
من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘