2821
2789
جوشونده گل بنفشه عالیه حتی اگه سرفه هاتون مال حساسیت باشه هم برطرف میکنه و یکی دیگه هم گل ختمی اینم خیلی زود نتیجه میده
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون دو تا بالایی رو همیشه خودم استفاده میکنم و واقعا نتیجه گرفتم اینم از نت پیدا کردم: در شرق آسیا و چین از ترکیب زنجبیل، پیازچه و عسل و سپس جوشاندن آن برای حدود ۱۰ دقیقه و نوشیدن آن برای چند بار به عنوان یک معجزه‌گر برای کاهش یا درمان سرفه‌های شدید یا مزمن نام می‌برند.
از نت: گل ختمی گیاهی با طبع سرد است که اثرات ضدالتهابی و ضدسرفه قوی دارد. نوشیدن جوشانده گل ختمی به دلیل داشتن ترکیبات موسیلاژی و نرم‌کننده می‌تواند برای درمان سرفه‌های خشک و مزمن مفید باشد. این گیاه همچنین دارای اثرات خلط‌آور خوبی است.دم‌کرده یا جوشانده آویشن نیز از ترکیبات گیاهی بسیار موثر در درمان سرفه است. حتما از ترکیب عسل و لیمو نیز شنیده‌اید. می‌توانید برای درمان سرماخوردگی و سرفه‌های شدید آن را امتحان کنید.
عزیزم اول ببین علتش چیه؟ برای سرماخوردگیه؟ اگر طولانی مدت باشه پیگیری کن شاید علل دیگه داشته باشه من خیلی سرفه میکنم چون آلرژی دارم. گاهی هم به دلیل اسید معده ست. در کل عسل خوبه. ترکیب نسکافه با عسل هم میگن خیلی خوبه
*حسبنا الله فنعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر*
من شنیدم زنجبیل خوبه اما چقد و چه جوری خورده بشه رو نمیدونم ولی خودم که آلرژی داشتم و هر سال زمستون از شدت سرفه خشک میمردم با هیچ نوع دارویی خوب نشدم فقط با داروهای یه دکتر خوب شدم مثل یه معجزه.............اگه سرفه شما معمولی باشه با خیسانده دانه به.با ترکیب عسل و لیمو خوب میشه...
دخترم نبض زندگیم