2777
2789
عنوان

پدر بد اخلاق

253 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها میخواستم یکم باهاتون درد و دل کنم ادم بیشتر میتونه با کسایی که نمیشناستشون درد و دل کنه بابای من خیلی خیلی ادم عصبی بد دهن و بداخلاقیه همش فحش میده هر دعوایی که میشه اخرش سر من خالی میکنه مامانمو تحقیر میکنه خانوادشو فحش میده هممونو عذاب میده بعضی شبا دلم میخواد نفرینش کنم ولی نمیتونم پدرمه ! چیکار کنم با کسیم که خودم بخوام نمیزاره ازدواج کنم ۱۹ سالمم بیشتر نیست شاید بگم کسیو میخوام منو بکشه نمیدونم دیگ!راهنماییم کنین

نمیدونم خو چه دلیلی داره نمیذاره ازداج کنی البته ۱۹ سال خیلی زوده چه خبرههههه

نه میزاره از شرش خلاص شیم نه خودش درست میشه  حتی بعضی وقتا میگم برم ازخونه  ولی نمیتونم میترسم هیجا امن تر از خونه ای ک توش پدر و مادر باشه نیست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درس بخون ، برو دانشگاه برو کلاس . کار کن، مستقل شو. سعی کن کمتر خونه باشی . باهاش مهریونی کن. نوزده سال برای ازدواج خیلی زوده میخوتی از‌خونه فرار کنی از چاله در میای میافتی توی چاه عمیق 

درس بخون ، برو دانشگاه برو کلاس . کار کن، مستقل شو. سعی کن کمتر خونه باشی . باهاش مهریونی کن. ن ...

نمیزاره حتی مدرسه برم نمیزاره پامو از خونه بزارم بیرون بزور چادر سرم میکنه  بخدا هیجای شهرمو ندیدم نرفتم تاحالا بلد نیستم یه کوچه اونور تر برم گم میشم تازه اصالتمم که افغانیه هیجایی ندارم یه پسر ایرانی رو دوست دارم منو نمیدن بهش چیکار کنم😭

نمیزاره حتی مدرسه برم نمیزاره پامو از خونه بزارم بیرون بزور چادر سرم میکنه  بخدا هیجای شهرمو ند ...

خوب عزیزم هنوز خیلی کوچولویی. چرا نمیدن اخه .. بیین بلخره باباته یک کاری کن نرم بشه 

خوب عزیزم هنوز خیلی کوچولویی. چرا نمیدن اخه .. بیین بلخره باباته یک کاری کن نرم بشه 

بخدا کلا همه قوم و فامیلمون همینجورین دختر عمم ۳۵ سالشه مجرده هنوز اجازه نداره تا بازار بره فک کردین منو میزاره😢😢😢

عزیزم چی بگم. اینو میدونم راه نجاتت ازدواج نیست ، فرار نیست. راه نجاتت اینه درس بخونی و مستقل بشی . بیین چطوری میتونی مخشو بزنی بری دانشگاه . بگو یک بزرگتر واسطه بشه