2777
2789
عنوان

کرونا

120 بازدید | 9 پست

خانواده عموم مثل ما هیچ جا نمیرن معلمم هست که بخاطر کرونا تعطیله خونس سه شب پیش گفتن چهارشنبه شام بیاین خونمون بعدش من همون شب حالم خیلی بد شد همههه علائم کروناهم داشتم تو این سه روز بیشتر دو روز اول امروز خیلی خیلی خفیف بود فقط در حد سرفه خشک بعدش گفتم بابا دودلیم به کرونا یا سرماخوردگی بگو میترسیم نیایم بهتره بابامم زنگ زد گفت ک یوقت صبح نرن خرید نکنن بعد بگن نمیایم خلاصه همین دو ساعت پیش رفتم بیمارستان تست دادم منفی شد حالا که خیالمون راحت شد حالا زشته بگیم دوباره بیایم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ممکنه ناقل و خفیف باشه بی علامت شما الان مشکوک ب کرونایی فقط تست نیس ک ادم راحت میشه خیالش این موجوده موزی تا دو هفته فعاله توو بدن بمون خونه قرنطینه و ویتامین سی و آ فراموش نشه همراهه نارنگی و خرمالو بخور ک اگ باشع هم بره بیرون 

با خیاله راحت رفت و امد نکن شما حالت خوبه و چیزیت نمیشه کسی ک انتقالش میده ب فرده دیگری درواقن اون فرده مبتلا شده دهنش سرویس میشع پس لطفا هیچ جا نرو 

مرسی ک حق الناس نمیکنی 🙂🙂👌

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
حالت تهوع و ی بارم استفراغ.سرفه خشک.‌‌.. کوفتگی شدید بدن...لرز ...بی حالی و کسالت

احتمال کرونا بالاست

خودت رو قرنطینه کن

حتی اگه تست حلق هم دادی یه درصدی امکان داره که اشتباه باشه و نشون نداده باشه

بقیه تست ها معتبر نیست