2777
2789
عنوان

خیالپردازی شدید

585 بازدید | 41 پست

سلام من یه خیال پردازم 😢 خیلی زیاد ...نمیدونم باید چی کار کنم 

این اصلا برام خوب نیست ..هی برا خودم داستان میسازم و از زندگی افتادم 

شده ساعتها تو خیالم پزشک بودم جراح بودم بیمارا و نجات دادم و.....

زمانایی شده که باعث میشه از دنیای واقعی دور میشم زندگیتو تلف میکنم .... 

الان باید درس بخونم اما سر درس خوندن همش میرم تو رویا دست خودم نیس همش و خیال و رویام مثلا فقط پزشکی نیستا تو خیالاتم مثلا فلان جا زندگی میکنم تو خیالاتم خواهردارم(واقعیت خواهر ندارم) باهاش تو ذهنم حرف میزنم یا تو خیالاتم به یه ادم فرضی مشکلامو تعریف میکنم

بعد هرکار میکنم نمیتونم کمش کنم و از خودم بدم اومده 

سابقه افسردگی دارم اما خیالپردازیم ربطی بهش نداره از بچگییی دنبال تصورات بودم

پدرم مادرم همیشه بهم رسیدن اما شدیدااا ازشون فاصله دارم هیچ وقت نتونستم مشکلمو حرفمو بهشون بگم تو ذهنم خیال پردازی میکنم یه رفیق صمیمی دارم اسمش فلانه بهمانه حرفامو مشکلامو بهش میگم غصه هامو تعریف میکنم ایا من مشکل روانی دارم؟؟ اینم بگم یه زمانی درس خون بودم اما این تا حدی شدی شده پنج ساعت پشت کتاب به همینا فکر میکردم ووقتم گذشت گاهی از شدتش فکر خودکشی میاد تو ذهنم چیکار کنم؟

ایا من اسکیزوفرنی دارم؟ یا بیماری دو قطبی دارم؟ اصلا با قرص حل شدنیه؟

متولد اسفندی؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همش اهنگ میزارم تو خیالاتم دوس پسرم داماده من عروسم دارم میرقصم خ دلم بعدش برا خودم میسوره تو رقصم کلم میکشم برا خودم و دستم میزنم خدا شفام بده

شفای همه ی مریضا صلوات

منم مثل شما ام برای همین دلم میخواد همش خواب باشم

چندین نفر بهم پیشنهاد دادن نویسنده بشو من همت شو نداشتم شما اگر قلم خوبی داری بهش فکر کن

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
منم همش اهنگ میزارم تو خیالاتم دوس پسرم داماده من عروسم دارم میرقصم خ دلم بعدش برا خودم میسوره تو رق ...

خدایی کل نکش🙁

بقیش اوکیه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
منم همش اهنگ میزارم تو خیالاتم دوس پسرم داماده من عروسم دارم میرقصم خ دلم بعدش برا خودم میسوره تو رق ...

منم همش جراحم کلی بچه رو سرپرستیشونو دارم

حتی شاید باورت نشه گاهی وزیر کشورم بودم گاهی نخست وزیر یه کشور فلان دلم به حال خودم میسوزه   دارم روانی میشم

پدرم مادرم همیشه بهم رسیدن اما شدیدااا ازشون فاصله دارم هیچ وقت نتونستم مشکلمو حرفمو بهشون بگم تو ذه ...

نه ذهن ماجراجو داری تخیلت هم بالاست. زیاد تو اتاق تنها نمون. سن میره بالا درست میشه متم اینجوری بودم. 

منم همش جراحم کلی بچه رو سرپرستیشونو دارم حتی شاید باورت نشه گاهی وزیر کشورم بودم گاهی نخست وزیر یه ...

شاید باورت نشه منم پشت کنکور بودم خیال میکردم پروفسور مغز ایرانم😣😣

شفای همه ی مریضا صلوات
پدرم مادرم همیشه بهم رسیدن اما شدیدااا ازشون فاصله دارم هیچ وقت نتونستم مشکلمو حرفمو بهشون بگم تو ذه ...

هیچ مشکلی نداری بخاطر سنته و احتمالا لاغر هستی و مزاجت رو به سودا رفته

😂😂😂😂وای منم اما کل اینا نمیکشم تصور میکنم ذوق میکنم😂

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است ؟! من ز میخانه چشمان تو هر لحظه خرابم❤️ درخواست دوستی نده بیشعور!😒