2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 66 پست
هرکس هرچیو نداره میگه خوبه من فکر میکنم شما برای کلاس و اینا میگی ولی من حاضرم همه زندگی مو بدم ولی ...

نه بابا 

کلاس چیه 😐😐 ؟!

من واقعا راضیم ... تا حالا که اصلا احساس نکردم نیاز دارم به خواهر برادر بعد اینو نمیدونم 🤷‍♀️🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترت تک فرزند بمونه و تو ناز و نعمت بزرگ شه بهتر از اینه که یه خواهر و برادر داشته باشه ولی از نظر مادی حسرت همه چیو بخوره و در فقر زندگی کنه، من خودم تک فرزندم و خاله و دایی هامم ایران نیستن، در کل خیلی کم جمعیت هستیم، ولی خیلی خوشحالم از اینکه تک فرزندم، الان خیلی ها تو این زمونه با وجود داشتن خواهر برادر حتی از تک فرزندها هم تنهاترن، 

نه بابا  کلاس چیه 😐😐 ؟! من واقعا راضیم ... تا حالا که اصلا احساس نکردم نیاز دارم به خواهر ب ...

چن سالته؟؟

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

۱۸

چمیدونم والا🤷

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

والا من خودم با اینکه تک فرزندم باز پدرم خرجمو نمیتونه بده در حالی که خرج زیادی ندارم به بیشتر خواسته هام هم نرسیدم دیگه چه برسه به اینکه خواهر و برادر داشتم فکر کنم اون موقع دیگه گشنه میموندم

پسرم تک فرزنده خیلی تنها و ناراحته منم واقعا پشیمونم کاش ایثار مادرانه میکردم و یکی میاوردم خیلی پشیمونم.تک فرزندا روحیات سالمی ندارن نسبت به بقیه

جای تو بودم میاوردم هرچند میدونم سخته اما بچت گناه داره

اره من خودم خواهر و برادر های مامان بابام رو میبینم از هم اصلا خبر ندارن میگم خوبه من تک فرزندم  ...

الان شوهره من ٥ تا خواهر برادرن همه باهم قهرن

داداش خودم دو روز ميرم خونه بابام روز سوم واسم چشم و ابرو مياد

تورو خداااااااا لايك نكنين