2777
2789
عنوان

تک فرزندی

522 بازدید | 66 پست

سلام من یه دختر دارم ۶ سالشه اصلا مرددم سردرگمم واسه بچه دوم از اونجایی که خودمم همش ۳ تا خواهریم و فقط یه دختر خواهر دارم فامیلای شوهرمم همه شهرستانن دخترم خیلی تنهاس میگه مامان تورو خدا برام یه خواهر از بیمارستان بیارین

اما من از خرجش میترسم به نظر شما چیکار کنم؟؟؟

وای تورو خدا نذار تک بمونه 

میدونم وضع اقتصادی و اینا...

ولی من خودم تکم و الان ک بزرگتر شدم میفهمم بد دردیه😔😔

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

وای تورو خدا نذار تک بمونه  میدونم وضع اقتصادی و اینا... ولی من خودم تکم و الان ک بزرگتر شدم ...

خوشبحالت واقعا!!!

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیارید خواهر

موجود زنده متولد میکنید خررج داره 

مسخرتون نیست که برا تنهایی دخترت بیاری 

🤕

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
خوشبحالت واقعا!!!

من میگم بد دردیه

میگی خوشبحالت؟؟؟؟

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

نیار به نظرم اگه خرجشو نداری میخوای بیاری چیکار بزرگ میشه حسرت نداشته هاشو نرسیدن به آرزوهاشو میخواد بخوره مگه اسباب بازیه چون بچه اولت دلشهمبازی میخواد میخوای یکی رو اضافه و بدبخت کنی اونم توی این شرایط نیار عزیزمن

در ضمن ۳۲ ساله هستم ۹ ساله ازدواج کردم شوهرمم میگه خیلی دلم میخواد خدا بهم یه پسر بده اما از خر۰ش میترسم قرار بود این ماه برم زیر نظر دکتر تا انشاا... برا فروردین اردیبهشت باردار بشم اما از خرجش میترسم