2777
2789
عنوان

در چه حالین😆😍🤕😐

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 60 پست
حتما شیرت خوبه من گشنم باشه اصلا شیر ندارم

اصلا سیر ندارم به زور شیر افزا ی ذره از اولشم کم بود دیگه شیر خشک نگرفت مجبورم ادامه بدم بعضی وقتا میمیررم از گشنگی طفلکی فقط میک الکی میزنه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
فکر میکردم فقط خودمون قلیونی هستیم خداروشکر یه زوج دیگه هم پیدا شد😁🤲😂

نه ما از شما بدتریم 

هرکدوممون یه قلیون جدا داریم من نعناع میکشم شوهرم دو سیب

کلا معتادیم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تومنی یا من توام

نمیدونم والا همه چیش خوبه ها خدایی ولی نمیدونم چرا اینکارارو کرده الان پیش فروش سایپا هستش با کاری که کرده نمیتونه دیگه ماشین ثبت نام کنه خوبه خودم گواهی نامه دارم

نه ما از شما بدتریم  هرکدوممون یه قلیون جدا داریم من نعناع میکشم شوهرم دو سیب کلا معتادیم

اییییول همین خوبه💃💃💃💃

من اصلا تا قبل عقد دود اگزوز هم مستقیم بهم نخورده بود

ولی بعدش شوهرم وابسته ام کرد😡

الان خودم بلوبری میکشم اون آلبالو😉😂

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید
اییییول همین خوبه💃💃💃💃 من اصلا تا قبل عقد دود اگزوز هم مستقیم بهم نخورده بود ولی بعدش شوهرم واب ...

بلوبری که میکشم حالم بد میشه 

به نظرت فشارم میره بالا یا پایین؟؟؟

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
نمیدونم والا همه چیش خوبه ها خدایی ولی نمیدونم چرا اینکارارو کرده الان پیش فروش سایپا هستش با کاری ک ...

امان از این مردهای خودسر شوهر من می ره کارخودشو می کنه بدون اطلاع من  وقتی ضرر می کنه بعد میگه اتفاقه دیگه چکار کنم خودمو دار بزنم ،🥴🥴🥴

بلوبری که میکشم حالم بد میشه  به نظرت فشارم میره بالا یا پایین؟؟؟

فکر کنم بیاد پایین 

شاید سنگینه برات

من آلبالو که میکشم درحد مرگ حالم بد میشه از بس

برام سنگینه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

پنج سالشه تا دو بیداره  صبح هم هشت بیداره از وقتی دنیا اومده کم خوابی داره صبح اگه من تا هشت و ...

اخی خدا حفظش کنه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
فکر کنم بیاد پایین  شاید سنگینه برات من آلبالو که میکشم درحد مرگ حالم بد میشه از بس برام سنگ ...

منم بلوبری و دوسیب خیلی حالمو بد میکنه 

ولی نعناع و پرتغال خامه خیلی خوبه

منم بلوبری و دوسیب خیلی حالمو بد میکنه  ولی نعناع و پرتغال خامه خیلی خوبه

ولی هیچکدم سیگار نمیشه🙄😂😂😂😂

نه سیگار خوب نیست ضرر داره😂😂😂 دو سه ماهی میشه سیگار نکشیدم 

از قلیون بیشتر ضرر داره؟؟؟

من دوران دوستی که شوهرم میکشید کلی بهش غر میزدم

ولی الان خومم درگیر شدم😖😖