خودم الان رفتم تو اشپزخونه اول لباسارو ریختم تو لباس شویی
بعدشم یه ساندویچ🌭 درست کردمو نوش جان کردم دوباره اومدم در خدمت دوستان
.........شما؟؟؟
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
من ک امشب با تاپیک هایی ک خوندم،انقد غصه خوردم و گریه کردم ک کور شدم😭😭😭😭
بیخیال درد و غصه تمومی نداره برای هر چیزی گریه کنی زود افسرده میشی
تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
منم شیر میدم ولی هیچ وقت حوصله ام نمیگیره غذا بخورم
حتما شیرت خوبه من گشنم باشه اصلا شیر ندارم
عصبانیم شوهرم تو این ماه که گذشت دوتا کازی کرده کرده که به مرز جنون رسیدم جالب اینجاست مشورت میکنه من میگم نکن بعد میفهمم که انجام داده تازه میگه چرا الکی عصبی میشی😠😠
منم دراز کشیدم دخترم لوازم آرایش اسباب بازی رو آورده داره آرایشم میکنه هی هم ازم نظر میخوات ک چ رنگ بزنم واستون لاک چ رنگی بزنم خانم هر تا هم پسند خودت نباشه میگه خانم این بهتره ب نظرم
منم دراز کشیدم دخترم لوازم آرایش اسباب بازی رو آورده داره آرایشم میکنه هی هم ازم نظر میخوات ک چ رنگ ...
کی میخوابه چند سالشه😃