2777
2789
عنوان

بد شدن یهویی رابطه 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 32 پست

حوصله رابطه بیشتر از یه سال یا نهایت دوسالو ندارم 

الان فراموش کردن کار سختیه هرکسم بگه میشه فراموش کرد حرف الکیه 

ادما چیزی رو فراموش نمیکنن فقط عادت میکنن به نبودنا همین

❤ 💚🍃هرچه در جستن آنی،آنی❤💚🍃خدایاخودت بساز تو بسازی قشنگ تره♥️🌸♥️

حال همه اونایی که کوت کردن در حال کات کردنن در اینده میخان کات کنن فکر کات کردنو میکنن درک میکنم

ایشالله بهتر بهترش یا اصلا شاهزاده با اسب سفیدش بیاد براتون 

فکر نکنید به این چیزا

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بگو دوس پسرت چند سالش بود 

وضعیت کارو بارش چطو بود؟ 

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن
حال همه اونایی که کوت کردن در حال کات کردنن در اینده میخان کات کنن فکر کات کردنو میکنن درک میکنم ای ...

خودم میام همتونو میگیرم

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
احتمالا شلوارش دوتا شده . عشق هیچ وقت تموم نمیشه .از بین نمیره .از فردی به فرد دیگه منتقل میشه  ...

کاملا موافقم

یه خانواده ای در حقم خیلی ظلم کردن اونقدری که شبام با اشک خاتمه پیدا میکنه و روزهام با اشک شروع میشه خدایا اشک هام رو با گرفتن تقاصم ازشون تمام کن

کلا همیشه اینجوری بود مه‌اون منو ول نمیکرد من مصلا باید میرفتم یه شهر دیگه حتی وقتی کوچیک ترم بودیم هررر جوری بود میومد منو ببینه یهو کلا سرد شد حس میکنم من اصلا اعتقاد ندارم ولی هرجا شده فال گرفتم میگن دعا داره ازین چیزا :( اکرم اون داشته باشه کاری از من بر میاد؟

آخ آخ آخ آخ مال منم ناگهانی تموم شد و بطرز بدی ضربه خوردم و فکر می کنم دیگه تمومه و باید خودمو قانع ...

ایشالا زود تر اگه خوبه برگرده اگه‌نه ادم بهتری سر راهت قرار بگیره عزیزم❤️

کلا همیشه اینجوری بود مه‌اون منو ول نمیکرد من مصلا باید میرفتم یه شهر دیگه حتی وقتی کوچیک ترم بودیم ...

ببین دختر خوب این چیزا نیست 

الان وضعیت جوریه که مردا زن عقدیشونو نمیتونن عروسی بگیرن ببرن و سرد میشن و خیلی ها فکر جدایی افتادن و از پس مسولیت ها بر نمیان حالا تو فکر رفتن دوست پسرتی! 

25 وضعشون خوب بود چه فرقی میکنه ،؟:(

خیلی فرق داره 

خب این بزرگتر شده حتمن انتخاب 20 سالگیش دیگه نمیخاد 

عزیزم با پسر کم سن دوست شدن خییییییییلی دردسر ها داره 

چون سنشون که میره بالا کاملاااا کعیارهاشونو فکرشون عوض میشه 

ایشالا زود تر اگه خوبه برگرده اگه‌نه ادم بهتری سر راهت قرار بگیره عزیزم❤️

قربونت برم عزیزم انشاءالله که هرچی خیره و صلاحته برات پیش بیاد هرچه زودتر

کاملا درکت میکنم 

واقعا شرایط وحشتناکیه