2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جدی اقدام نمیکنین

تنبلی کردم خنگم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
میترسم باردار هم باشم مثل قبلی از دست بدم اونم قلبش تشکیل نشد

عزیزم هر چی رو تو ذهنت پرورش بدی خدا نکرده اتفاق میفته سعی کن به چیزای خوب فکر کنی و استرس نداشته باشی مطمئن باش خدا کمکت میکنه چون قلبته مهربونه که یه دختر خونده داری 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
دیگ فک کنم وقتش باشه شماهم جدی دنبالشو بگیرین

آره باید دنبالش باشم فعلا که توهم زدم از توهم دربیام 

دلو کمرمم درد میکنه ولی دو روزه پریود نشدم

[QUOTE=161611920]عزیزم هر چی رو تو ذهنت پرورش بدی خدا نکرده اتفاق میفته سعی کن به چیزای خوب فکر کنی و استرس نداشته با ...[/QUمحدثه زندگی منه خیلی ها میگن اشتباه کردم بزرگ بشه دنبال مادرش می‌ره ن زنعموش میگن حیف کردم خودمو حروم کردم پاش من واسه اون بچه زیاد زحمت کشیدم خودم بچه بودم چه شبا نخابیدم چقدر پا ب پاش چون نمیتونستم ساکتش کنم اشک ریختم به من میگه مامان زنعمو

[QUOTE=161611920]عزیزم هر چی رو تو ذهنت پرورش بدی خدا نکرده اتفاق میفته سعی کن به چیزای خوب فکر کنی ...

عزیزم واقعا کار هر کسی نیست واقعا قلب بزرگی داری خدا عوضشو هزار برابر بهت بده. مادرش چی شده ؟؟؟؟