2777
2789
عنوان

بچه ها یه چیزی

127 بازدید | 5 پست

بچه ها من ارشد استعداد درخشان ثبت نام کردم هنوز جوابش نیومده حال و حوصله ارشد ندارم دلم میخاد کارایی که دوس دارمو انجام بدم و 

بعدش حالا مثلا سال دیگه کنکور بدم یه رشته دیگه مثلا ادبیات انگلیسی یا هنر 

ولی خونوادم میگن بااااید بری ارشد 

رشته منم کلی وقت میگیره من دلم میخاد رشته ای برم که وقت آزادم زیاد باشه به علاقه مندی هام برسم 

پیشنهادی دارین واسم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما رسته ای رو دنبال کن که دوست داری من خودم ادبیات فارسی خوندم اگر رشته ی دیگه ای قبول میشدم اصلا ...

چجور رشته ای؟کسی که دوس داره نویسنده بشه این رشته توی مقطع ارشد واقعا کمکش میکنه؟سخت نیس؟

ارشد رشته خودت چه مزایایی میتونه داشته باشه وعلاقمندیهات ایا اونقدر برات مهم هستن که بخوای رشتتو با مزایاش کنار بذاری یا نه ببین کدومش برات مهمتره ولی اگه واقعا مزایاش خیلی دلچسب نیست وفقط خواسته خونوادته به نظرم همون دنبال علایقت بری شاید بهتر باشه ولی بازم زیاد عجله نکن خوب فکر کن 

چجور رشته ای؟کسی که دوس داره نویسنده بشه این رشته توی مقطع ارشد واقعا کمکش میکنه؟سخت نیس؟

اگر علاقه داشته باشی زیاد سخت نیست واحد عربیش زیاده ...بله برای نویسندگی میتونه کمک کننده باشه