2777
2789
عنوان

هم وطن گاو.... عروسی کوفتت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3112 بازدید | 103 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوشتم عزیزم  فقط سه بار کار واجب اداری . یکی دو بار ساعت دو شب پیاده روی . دوبار بیرون با ماس ...

شما خیلی اشتباه کردی عزیزم..چطوری انقد ساده ای گول امارای مسخره صداوسیمارو میخوری

این  حرفا چیه😂😂از حق خودم نمیگذرم شاید صدسال واکسن نیاد ملت تو غار بمونن هیچ کار نکنن تو خو ...

چه حرفای مسخره ای میزنی

مگه هنوز نفهمیدی هرکی کرونا بگیره میتونه به بقیه منتقل کنه؟

همین ادمایی مثل تو باعث شدن اینقدر امارکشته ها بالابره 

بی فرهنگ و هزاران حرفی که لایقته

حیف کادر درمان 

تصمیمشون رو زندگی کرونایی ماهم تاثیر میذاره خب😕

سالهای قبل هم آنفولانزا و سرماخوردگی بود.ملت زندگیو تعطیل کردن؟؟؟

ببین کرونا یه بیماریه که هرسال بوده و هست و خواهد بود.هرسالم سویش عوض میشه.واکسنشم یه دروغ بزرگه

چون بیماری درحال تغییره

پس به زندگی عادیتون ادامه بدید

به آمار مرگو میر چرند صداو سیما هم گوش نده

چه حرفای مسخره ای میزنی مگه هنوز نفهمیدی هرکی کرونا بگیره میتونه به بقیه منتقل کنه؟ همین ادمایی مث ...

چند سالته؟؟؟

به نظرم باید اول ابتدایی باشی🤔

البته اطلاعاتت در حد اخبار ۲۰.۳۰ گمونم اول راهنمایی باشی

😂😂

گلم یکم ذهنتو باز کن در حد چرندیات ۲۰.۳۰ نباشه برو دوتا مقاله بخون دوتا حرف دکتر درست حسابیو گوش کن شاید از جهالت دربیای😄

الان حرفت چیه میگی کرونا دروغه؟؟؟

نه دروغ نیست.یه بیماری مثل آنفولانزاست.قبلا هم شاید گرفتیم در آینده هم شاید بگیریم.کرو نا مال امسالو پارسال نیست یه بیماری قدیمیه

هرسال سویش عوض میشه.پس واکسن ساختن براش کار مسخره و دوروغیه

بعدم این آمار فوتی یه دروغ بزرگه.مگه ما رفتیم تو  سردخونه ها ددیدیم طرف به خاطر کرونا فوت شده یا چی؟؟حالا علتشو نمیگم که چرا دروغه آمار .خودتون برید تحقیق کنید

پس به ززندگی عادیتون ادامه بدید.تغذیه  سالم و خوب مصرف زینک و ویتامین دی و مولتی ویتامین داشته باشید

دستاتونم قبل غذا بشورید تامام😊

خداروشکر خود بهداشت جهانیم اعلام کرد که کرونا از سطوح منتقل نمیشه.این الکل بازیای مسخره و ضدعفونیم بزارید کنار اینا بدتر میکروب و باکتریای مفیدم از بین میبرن بدتر مریضمون میکنن

ای بابا آدم بی شعور که زیاد نمونش همکار همسر من که با اینکه کرونا داشته اومده سرکار که جواب آزمایش و ...

چی تو مغز اینها هست ؟؟؟ وای باور نمیکنم اینقدر بیشعوری و حماقت رو با اینکه جلو چشم خودم هم هست . انگاری عمدی جنایت میکنن .... همسرم پای تلفن عصبانی سده به پلیس میگه اگه کسی یک شیشه مشروب دستش باشه برخورد میکنید اینها رو رها کردید اون احمق هم میگه آره ... میگه چرا بحث میکنی مسئول نیستیم !  

انگاری خود طرف تو این جهان نیست . باورم نمیشه اینقدر مقاومت در برابر فهم و شعور دارن 

این  حرفا چیه😂😂از حق خودم نمیگذرم شاید صدسال واکسن نیاد ملت تو غار بمونن هیچ کار نکنن تو خو ...

دمت گرم تا بحال بهش فکر نکرده بودم . آفرین بهت ..... وصل نیست این زنجیره به هم . آفرین که بهم یاد دادی .... 

میگما....... یک سوال ........مقاومت در برابر فهمیدن سخت نیست .؟؟؟؟؟

ساختمان پشتی ما عروسی بود اخرشب دعوا شد🤣🤣🤣با کتک کاری رفتن تموم شدفکر کنم آه همسایه ها گرف

بهتر .... من یکی رو توی همین سایت شنیدم که بخاطر اصرار عروس و گرفتن مهمونی دایی داماد کرونا گرفته و فوت شده و ما در شوهر هم مجبور کرده عروس رو طلاق بدن . گرچه همگی احمق بودن . گرچه اونی که شرکت میکنه به اندازه اونی که مهمونی میگیره مقصر هست ولی حقش بوده .... 

شما خیلی اشتباه کردی عزیزم..چطوری انقد ساده ای گول امارای مسخره صداوسیمارو میخوری

اتفاقا چون میدونم آمار از این بالاتر هست و گول نمی خورم دارم رعایت میکنم که نه خودم رو به‌خطر بندازم نه باعث از بین رفتن سلامتی یا جان دیگران باشم 

یه تیر بار بردار برو همشون بکش..اینجا بگی مگه اونا میفهمن...ارزوی بدبختی برا کسی نکن

شما خوبی که بی تفاوتی . آفرین . آرزوی اینکه این رفتارِ غلطِ عمدی فقط به خودشون صدمه بزنه (که قطعا اینطور نیست و دامن خیلی های دیگه رو هم میگیره) با اقدام عملی اونها در انتشار بیماری یکی کردی ؟؟؟؟

آفرین واقعا 

عروسی و مهمونی و حماقت های مشابه روی خون و سلامتی دیگران رو نمیفهمم !