ناراحت نشو اونی که تو این سایت همه باهاش بدن منم بابا😂 ندیدی اوندفعه ام دختره به من گیر داد ...
هعیییییییی جانی
با منم نمی سازن
برو اسکرین های پیام ناشناس و بخون متوجه می شی...
بیا بغلم بیا 🥺
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
دیدم ادمای باشعور تو سایت مثل ادمای معمولی و بالغ بام رفتار کردن ولی کسایی ک قصد تحقیرمو داشتن مدام ...
حالا اگه واقعا فکر می کنی منظورم اینه نه
من کلا از کلمه ی بچه استفاده می کنم 😐
داداشم 4 سال ازم بزرگتره بهش می گم بچه 😐😐😐
یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...
نه این بچه مال سن نیست تو تاپیکا منو ریپ میزنن بهم میگن بچه درصورتی که از همشون پیرترم
اصلا بچه تیکه کلام منه 😐
زین پس به جای کلمه ی بچه از کلمه ی فسیل استفاده می کنیم جانی..........😐
من یه لینک گذاشتم که چقدر منو میشناسید؟یادته؟ میرفتن تو اون جای اسمشون که مثلا یه اسم مینوشتی بعد و ...
خخخخخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂
من که زیرش می نویسم فوش ندهید... 😂