2777
2789
ناراحت نشو  اونی که تو این سایت همه باهاش بدن منم بابا😂 ندیدی اوندفعه ام دختره به من گیر داد ...

هعیییییییی جانی 

با منم نمی سازن 

برو اسکرین های پیام ناشناس و بخون متوجه می شی... 

بیا بغلم بیا 🥺

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم ادمای باشعور تو سایت مثل ادمای معمولی و بالغ بام رفتار کردن ولی کسایی ک قصد تحقیرمو داشتن مدام ...

نه این بچه مال سن نیست

تو تاپیکا منو ریپ میزنن بهم میگن بچه

درصورتی که از همشون پیرترم 

{ خانم هستم }
دیدم ادمای باشعور تو سایت مثل ادمای معمولی و بالغ بام رفتار کردن ولی کسایی ک قصد تحقیرمو داشتن مدام ...

حالا اگه واقعا فکر می کنی منظورم اینه نه 

من کلا از کلمه ی بچه استفاده می کنم 😐

داداشم 4 سال ازم بزرگتره بهش می گم بچه 😐😐😐

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
هعیییییییی جانی  با منم نمی سازن  برو اسکرین های پیام ناشناس و بخون متوجه می شی...  ...

من یه لینک گذاشتم که چقدر منو میشناسید؟یادته؟

میرفتن تو اون جای اسمشون که مثلا یه اسم مینوشتی بعد وارد بازی میشدی

برام فحش مینوشتن!!!!!

به نی نی یار گفتم لینک رو برداشت

{ خانم هستم }
نه این بچه مال سن نیست تو تاپیکا منو ریپ میزنن بهم میگن بچه درصورتی که از همشون پیرترم 

اصلا بچه تیکه کلام منه 😐

زین پس به جای کلمه ی بچه از کلمه ی فسیل استفاده می کنیم جانی..........😐

چون جانی فقط می تونه تورو ساکت کنه 😐

چون جانی مثه ی ادم نابالغ باهام رفتار نمیکنه و سعی نکرده ک تحقیرم کنه واسه همین بخاطرش کوتاه میام 

🍃مرگ بر شاه با اون قیافه میمونش    
من یه لینک گذاشتم که چقدر منو میشناسید؟یادته؟ میرفتن تو اون جای اسمشون که مثلا یه اسم مینوشتی بعد و ...

خخخخخخخ😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من که زیرش می نویسم فوش ندهید... 😂