2777
2789
عنوان

ینی چی اخه😡😡

185 بازدید | 18 پست

ی گروه دوستانه داریم دوستای مجردیم

الان همه متاهلیم

خیلی چنتشون خیلی سر ب سرم میزارن میخان قسم دوروغ بخورن میگن جان فلانی

منم لفت دادم 

شوهرمم گفت دیگ نرو گروهشون وقتی بی ارزش میدوننت

واقعا ینی منو بی ارزش میدونن؟؟؟

@اوپرا عزیزم شما خیلی فهمیده ای 

میشه بگی منظورشون چیبود؟؟؟

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

چنتاشون*

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم میگفتی جان عمه هاتون

میخندن

مث خودشون برخورد کن خب

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 

صمیمیتتون در چ حد هست اگه جوری هست که توام‌میتونی باهاشون شوخی کنی و رابطه هاتون متقابل هست که از سر دوستی و صمیمیته 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

شوخیه دیگه منم با دوستام خیلی شوخیای اینجوری میکنیم

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

تو هم هروقت خواستی قسمی چیزی بخوری بگو جون همتون😐🖐

به نظر من دارن شوخی میکنن ولی شوخی جالبی نیست ، حرفی نزدی یا اتفاقی نیفتاد که آتو بگیرن ازت از اون موقع بگن جان فلانی؟

The past can hurt, you can either run from it or learn from it  
صمیمیتتون در چ حد هست اگه جوری هست که توام‌میتونی باهاشون شوخی کنی و رابطه هاتون متقابل هست که از سر ...

اره خیلی باهم همه نوع شوخی میکنیم 

ولی خب چرا فقط جان من

جلو شوهرم خجالت کشیدم ک گفت بی ارزش میدوننت

تو هم هروقت خواستی قسمی چیزی بخوری بگو جون همتون😐🖐 به نظر من دارن شوخی میکنن ولی شوخی جالبی نیست ...

ن اتفاقی نیقتاد همیطور میگن