2821
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

164 بازدید | 19 پست

خیلی بی دلیل یجوری شدم خیلی ناراحتم دلم میخاد گریه کنم ولی شوهرم هست نمیشه هی میخاد بگه چیشده اخرشم عصبی بشه

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم ،کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوعاتمختلفشون رو گوش کن. 

من که خیلی رو حال و هوام تاثیر داره.

آدرس کانال تلگرامشون و ایتاشون تو امضام هست.

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
منم امشب اینجوریم نمیدونم چرا

چ دلگیره از صب خوب بودما کلی ب خودم رسیدم و اینا الان یهو حالم بدشد

من اگه الان پیشم بود میرفتم تو بغلش کلا آروم میشدم دلمم باز می‌شد گریه هم نمیکردم اما نیست الان پیشم

نه نمیشه گریه م میگیره

چرا بیا حرف بزنیم خوب شیم من انقد گریه دارم

تو ازمایش غربالگری واسم ریسک زده بود،امروز رفتم سلفری دادم۱۹روز دیگه جوابش آماده میشه کارم شده گریه نمیدونم میتونم دووم بیارم یانه

تو ازمایش غربالگری واسم ریسک زده بود،امروز رفتم سلفری دادم۱۹روز دیگه جوابش آماده میشه کارم شده گریه ...

نه گریه نکن ضرر داره براش اشتباه خیلی پیش میاد 19 انشالله میبینی ک همه چی طبیعیه