2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا چهار روز بعد از عقب انداختن بی بی چک هی منفی می‌شد روز پنجم از دادم بعد سه ساعت جوابش که اومد ...

وااقعاااا.من ده روز عقب افتاده اما بی بی منفی؟!!!یعنی برم آزمایش....؟؟؟

https://rubika.ir/joing/FCAGIFCD0IJLVBUAFAKJNGIZPIXULEGS       میشه لطفا از کسب و کار یه مامان تازه کار حمایت کنین لطفااا🥰
بله تا فردا نشدی یا بی بی چک بزن  لااقل بزارید سه روز از موعدتون بگذره عزیزان بعد چون الکی دل ...

اره همون یکی رو هم عجله کردم دیگه این هفته نشدم شنبه میرم آزمایش مرسی عزیزم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

من 10روز از موعدم گذشت چن تا دادم منفی روز هفت ک دادم ی هاله انداخت گفتم صب میکنم چن روزی بگذره بعدا دوباره میذارم روز دهم پری خانم اومدن😂😂😥

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

ب این بی بی چکا هیچ وقت دل خوش نکن همه مارکا درصد خطاشون بالاس

انقد واسه من مثبت شده خودم و. شوهرم ذوق کردیم ولی اخرش ازمایش منفی بوده. و پریود میشدم🤦🏻‍♀️

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
ب این بی بی چکا هیچ وقت دل خوش نکن همه مارکا درصد خطاشون بالاس انقد واسه من مثبت شده خودم و. شوهرم ...

آخ خدایا، موندم چیکار کنم بخدا از فکرم بیرون نمیره

ب این بی بی چکا هیچ وقت دل خوش نکن همه مارکا درصد خطاشون بالاس انقد واسه من مثبت شده خودم و. شوهرم ...

خب بعدش چی الان داری یا نه؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
اهان خب پس بهش بگو اگه بخری وبزنم استرسم کم میشه🙂😊

امروز که خرید، منفی شد، دید حالمو قسم خورد دیگه نمیخرم😔 

میگه اگر بچه بود قدمش روی چشم اگرم نبود فدا سرت