2789
عنوان

کیا کوه میرن؟

352 بازدید | 17 پست

سلام.ما سه هفته ای  هست شروع کردیم دوباره بعد از چند سال کوهنوردی رو.تو تهران جایی میشناسید کفش کوه قیمت مناسب داشته باشه،؟,مممون

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سلام منم کوه نوردم تو همدان زیاد رفتم الوند،  قله یخچال ، خان گرمزو... الان سه هفتست با شوهرم و بچه هام میرم بام کرج کوه نور چون بچه هام هنوز نمیتونن زیاد راه برن

شما تهران کجا میرید؟

کفش دیجی کالا داره

سلام منم کوه نوردم تو همدان زیاد رفتم الوند،  قله یخچال ، خان گرمزو... الان سه هفتست با شوهرم و ...

آفرین

ما هم ایشالا از سال دیگه پسرمون رو می‌بریم.دربند درکه ولنجک گلابدره جاهای مختلف

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم.شما برای عملتون بیمه تکمیلی هم داشتین یا فقط تامین اجتماعی؟چقدر بعد از عملتون تو رختخواب بودین و باید استراحت میکردین؟چند روز تو بیمارستان بستری شدین؟

ممنونم  

جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!
سلام عزیزم.شما برای عملتون بیمه تکمیلی هم داشتین یا فقط تامین اجتماعی؟چقدر بعد از عملتون تو رختخواب ...

تکمیلی داشتم ولی نمی‌دونستم قبل عمل باید برم وزن کشی و بیمه پولی نداد وگرنه اگه میداد بیمارستان هیچی نمی‌دادم.بیمارستان فردای عمل مرخص شدم و خونه اصلا رختخواب پهن نکردیم چون کامل سرحال بودم ولی هستن کسانی که یک هفته تو رختخواب خوابیدن

تکمیلی داشتم ولی نمی‌دونستم قبل عمل باید برم وزن کشی و بیمه پولی نداد وگرنه اگه میداد بیمارستان هیچی ...

خیلی ممنون...بعد از عمل هم هزینه خاصی برای دارو و ویتامین پرداخت کردین؟کلا تا الان چقدر هزینه کردین؟...ببخشید زیاد سوال میپرسم

جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!
خیلی ممنون...بعد از عمل هم هزینه خاصی برای دارو و ویتامین پرداخت کردین؟کلا تا الان چقدر هزینه کردین؟ ...

بعد از عمل نیاز به ویتامین اینا هیچی ندارم چون تغذیه ام کامله دکتر گفت چیزی مصرف نکنم.من کلا با خرج رفت و آمد و اینا ده تومن هزینه کردم

بعد از عمل نیاز به ویتامین اینا هیچی ندارم چون تغذیه ام کامله دکتر گفت چیزی مصرف نکنم.من کلا با خرج ...

سلام دوست عزیزم...ممنون که با حوصله جوابم رو میدین...نمیدونید الان چقدر هزینش میشه؟دکترتون خوب و مجربه؟عوارضی برای سالهای بعد نداره این عمل؟پوست خیلی شل و افتاده میشه؟...خیلی ببخشید اگه دوست داشتین جواب بدین الان وزنتون چقدره؟

ممنونم عزیزم  

سلام دوست عزیزم...ممنون که با حوصله جوابم رو میدین...نمیدونید الان چقدر هزینش میشه؟دکترتون خوب و مجر ...

الان هزینه وسایل بیشتر شده.دکترم کارش خیلی خوبه چون قبلا دوتا از فامیلامون پیشش عمل کرده بودن رفتم پیششون به پنجه طلا معروفه.اسلیو در بین عمل های لاغری کم عارضه تربت و امن تربت عمل هستش.نه من چون مایعات و پروتئین کافی استفاده میکنم پوستم اصلا شل نشده..تمام هزینه ها رو میتونی از دکتر دقیقش رو بپرسی.الان۸۱کیلو هستم

الان هزینه وسایل بیشتر شده.دکترم کارش خیلی خوبه چون قبلا دوتا از فامیلامون پیشش عمل کرده بودن رفتم پ ...

خیلی ممنونم گلم از اینکه با حوصله جوابمو دادین انشاالله هر روز خوشتیپ تر بشین در کنار سلامتیه کامل

خیلی ممنونم گلم از اینکه با حوصله جوابمو دادین انشاالله هر روز خوشتیپ تر بشین در کنار سلامتیه کامل

ممنون گلم بازم سوالی داشتی بپرس ولی از نظر علمی و هزینه  دکتر بهتر می‌تونه راهنمایی کنه.هم مطب داره هم سه شنبه ها درمانگاه بیمارستان هستش

ممنون گلم بازم سوالی داشتی بپرس ولی از نظر علمی و هزینه  دکتر بهتر می‌تونه راهنمایی کنه.هم مطب ...

خواهش میکنم عزیزم،ممنون...دوست دارم این عمل رو انجام بدم ولی از عوارضش میترسم...میترسم در آینده مشکلات بیشتری برام پیش بیاد...نمیدونم کار درست چیه همه منو میترسونن و بهم میگن انجام نده

خواهش میکنم عزیزم،ممنون...دوست دارم این عمل رو انجام بدم ولی از عوارضش میترسم...میترسم در آینده مشکل ...

من یکی از اشناهام پنج سال و یکی سه ساله عمل کرده و مشکلی نداشته خداروشکر.به زبردست بودن جراح هم خیلی ربط داره و شیوه زندگی بعد از عمل

من یکی از اشناهام پنج سال و یکی سه ساله عمل کرده و مشکلی نداشته خداروشکر.به زبردست بودن جراح هم خیلی ...

خداروشکر...درسته...آشناهاتون هم پیش همین جراح عمل کردن؟

خداروشکر...درسته...آشناهاتون هم پیش همین جراح عمل کردن؟

نه گلم اونا میلاد عمل کردن