خانوما من امروز جواب غربالگریم بردم دکترم دید گفت ریسک متوسط زده😢😢😢😢برام غربالگری نوبت دوم نوشت که انجام دادم منتظرم جوابش بیادسونوNT هم عددش1.76بود الان خیلی نگرانم نکنه نی نیم طوریش باشه ؟؟؟؟😢😢😢😢
ان شاءالله که جیزی نیست عزیزم.. خانم داداشم و جاریم زمان بارداریشون تنو بدنشون لرزید با این غربالگریا.. و اونا البته چون مذهبی بودن توکل کردن به خدا، و بچه هاشون سالمن.
ان شاءالله چیزی نیست،خیالت راحت، استرس به دلت راه نده
دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
منظور م از توکل این بود که بهشون گفتن ریسکتون بالاس یا حتما تست آمنیو سنتز بدید یا احتمال فلان هست. ...
خداروشکر که بچشون سالمه نمیدونم قبلا غربالگری نبود چیکار میکردن الان فقط نگرانی به آدم میده منم سپردم بخدا بعد دوسال حامله شدم اونم مثل معجزه بود الانم سپردم ب خدا تا مراقبش باشه
هیچی نیست نترس. منم اینجوری بود بچه ام سالمه الان 16ماه. نگران نباش. غربالگری دوم دادی نمودارت سبزشد جای نگرانی نیست. عدد ان تی عالیه. من صبرکردم غربالگری دوم دادم خوب بود.
اینجا داشتیم عدد ان تی 3بود بچه سالم بود. زن داداش خودم نمودار قرمزبود. نارنجی نبود بچه اش سالمه. فقط صبرکن غربالگری دوم بده. اگه خدای نکرده اون اینجوری بود امینوسنتز بده.