2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

352 بازدید | 22 پست

چند روز بود استخون بدنم عجیب درد میکرد.رفته بودیم خونه مادر شوهرم شمال همگی جمع بودیم.زنگ زدم به مادر شوهرم دیدم خیلی نگرانه.پرسیدم چی شده گفت همه کرونا گرفتیم.تو حالت چطوره من گفتم فقط بدن درد دارم.دیشب حس بویایی و چشاییم یهویی از بین رفت.الان یه هفتست دارم و نمیدونم خونه مادرمم رفتم.خیلی نگران یک پسره دو سال و نیم هم دارم بچه ها اونایی که تجربه دارن بیان کمک.

پسرم تا الان نگرفته ممکنه بگیره؟

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما كه تازه فهميديم همگي گرفتيم بدون هيچ علامتي 

فقط مادرم ظرف سه روز فقط هوشياريش رو از دست داد و افت فشار و قند فقط همين بعد رفتيم بيمارستان كه بستري شه چون دكتر مغز و اعصاب گفته بود بعد اسكن ريه كردم ديديم ريه اش در گير شده فكر كنيد بدون حتي ي سرفه

ماسک بزن همه جارو مدام ضدعفونی کن مخصوصا سرویس ها و جاهایی ک بچه ترددش زیاده خودت مدام دستاتو بشور و ضدعفونی کن بچه ها کم میگیرن ولی اینکه اصلا نگیرن دروغه الان مامان من یه هفته اس بستریه بیمارستان میگه یخ بچه دو سه ساله مبتلا شده تو اتاق کناریشون مامانم میگفت بچه انقد اذیته و گریه میکنه همه مریضا دلشون خون شده من خودمم گرفتم الان 16_17 روزه مدام تو خونه ماسک میزنم حتی شبا موقع خواب بچم کوچیکه همسن بچه شما  قبول نمیکنه ازم جدا بشه یا تو اتاق دیگه باشه ولی اصلا نه بغلم میاد نه دست به وسایلم میزنه ظرف و ظروفمم جداس همش هرروز هم همه جارو ضدعفونی میکنم 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
ما كه تازه فهميديم همگي گرفتيم بدون هيچ علامتي  فقط مادرم ظرف سه روز فقط هوشياريش رو از دست دا ...

الان حال مامانت چطوره

راستی به بچه مولتی ویتامین حاوی زینک مثه سانستول بده که سیستم ایمنیش قوی تر بشه سوپ و مایعات زیاد بهش بده بعضی دمنوش ها ک برای بچه ضرر نداره بهش بده تا اگه خدای نکرده ویروس وارد دهانش شد دفع بشه 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
ماسک بزن همه جارو مدام ضدعفونی کن مخصوصا سرویس ها و جاهایی ک بچه ترددش زیاده خودت مدام دستاتو بشور و ...

با چي ضد عفوني ميكني من و بچه هام و شوهرم تست داديم كل خوانوادم گرفتن مادرم زده به مغزش و اي سيو بستريه حالم گرفته اس نه سفري رفتم همش مراعات كردم 

الان حال مامانت چطوره

خراب اي سيو بستريه خواهرام بدون هيچ علامتي چون مامانم داشت رفتن تست دادن همگي داشتن و ريه هاشونم ي كم در گير شد برادرم و ي خواهر ديگه ام هم كه تو ي خونه ديگه ان اونا هم هي علامتي ندارن ولي تستشون مثبت شد جواب تست منم فردا مياد اما پسرم ٥ سالشه امروز ديدم تب داره 

من خودم الان سه هفته اس قرنطینه ام ویک هفته اس بچم رو دادم مادرم اگه میتونی از محیط دورش کن

نمیتونم به من وابستست

با چي ضد عفوني ميكني من و بچه هام و شوهرم تست داديم كل خوانوادم گرفتن مادرم زده به مغزش و اي سيو بست ...

ماهم ته خونه بودیم گرفتیم تمام خانوادم گرفتن داداشم و مامانم بستری شدن 

با الکل طبی واسه سطوح وایتکس هم واسه سرویس ها نباشه هم با تاید میشورم بعد اب میکشم و  سرکه سفید اسپری میکنم روی همه جای دسشویی 

انشالله حال مادرتون خوب میشه زود 

براشون رمیدسیور نزدن ؟