2777
2789
عنوان

کلاب فوت

| مشاهده متن کامل بحث + 9769 بازدید | 67 پست

سلام امروز اومدم پست بذارم که شاید یه دلگرمی باشه برای مادرایی که مشکل منو داشتن.من یک آذر زایمان کردم.خداروشکر پای نی نی سالم بود.چیزی که تو سونو دیده شده بوده به خاطر تنگ بودن فضای رحم و حالت بریج جنین بوده.من خیلی حساسم.بازم بردمش پیش فوق تخصص ارتوپدی اطفال تو تهران پیش آقای دکتر رحیمیان ایشون معاینه کردن گفتن هیچ مشکلی نداشته.از ته دل از خدا میخوام همه نی نیا سالم بدنیا بیان.

خدایا شکرت
سلام عزیزم شما زایمان کردی ؟بچه ات کلاب فوت داشت یا نه ؟

عزیزم زایمان کردم خداروشکر مشکلی نبود.بچه تو رحم پاشو کج کرده بود به خاطر کوچیک بودن رحم و بریچ بودنش.

خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم زایمان کردم خداروشکر مشکلی نبود.بچه تو رحم پاشو کج کرده بود به خاطر کوچیک بودن رحم و بریچ بودن ...

خداروشکر عزیزم چقدر خوشحال شدم ،میشه برامنم دعا کنی پسرم سالم و صالح بیاد بغلم ،تو سونو آنومالی بهم گفتن کلاب فوته ،عزیزم میشه عکس سونو گرافی پا نی نیت تو بارداریت که پاشو زده کلاب فوت برام بفرستی 

خداروشکر عزیزم چقدر خوشحال شدم ،میشه برامنم دعا کنی پسرم سالم و صالح بیاد بغلم ،تو سونو آنومالی بهم ...

سونوی من تو آنومالی نرمال بود.تو سی و پنج هفته رفتم برای وزن جنین که سونوگرافی رفتم که همیشه نمیرفتم اون دکتر هم کارش خوب بود دکتر خدارحمی تو کرج.که به من گفت تو هر دو تا پا تو کف پا کلاب فوت خفیف دیده میشه.که من بعدا رفتم سونوگرافی که همیشه میرفتم پیش دکتر رامبد که اون با اطمینان گفت کلاب فوت نیست چون اگه بود من تو سونوی هجده هفته دیده بودم.دکتر خدارحمی ام موقع سونو ازم پرسید تو سونوی هجده هفته و بیست و شش هفته چیزی بهت نگفتن گفتم نه.گفتن بچه سالمه.که اونم دو دل شد از گفته اش.ولی گفت به هر حال باید بعد تولد چک بشه نوزاد چون من دارم تو سونو یه کلاب فوت خفیف میبینم.که بعدا معلوم شد بچه پاشو کج گذاشته به خاطر اینکه فضا کم بوده

خدایا شکرت

[QUOTE=166961673]چرا انلاین نمیشی دختر ؟[/QUOTببخشید دیر آنلاین شدم.تازه بعد زایمان رو روال افتادم.شیر دادن خیلی سخت بود برام.تازه دارم عادت میکنم.خیلی شبا بیدار بودم.بازم ببخشید.کاش یه جای خوب برای سونو بار دوباره.انشالله به شما ام اشتباه گفته باشن.

خدایا شکرت
خداروشکر عزیزم چقدر خوشحال شدم ،میشه برامنم دعا کنی پسرم سالم و صالح بیاد بغلم ،تو سونو آنومالی بهم ...

کلاب فوتشو خفیف گفته؟میشه عکس سونو.تا بفرستی ببینم؟

خدایا شکرت
[QUOTE=166961673]چرا انلاین نمیشی دختر ؟[/QUOTببخشید دیر آنلاین شدم.تازه بعد زایمان رو روال افتادم.ش ...

خواهش میکنم عزیزم میدونم بعد زایمان آدم وقت سرخاروندنم نداره،

من 18عفته گفت کلاب فوت و دستاشو گفت خوبه بعد دکترم گفت دوباره 22هفته تکرار کن سونو رو ولی گفت دوباره همونجا برو 22هفته که رفتم گفت کلاب فوت و کلاب هند هم داره درصورتی که تو 18هفته گفت دستاش خوبه من فیلمشم دارم که داره به دستیارش میگه دستاش خوبه ولی ایندفعه گفت کلاب هند هم هست ،خودم حس میکنم چرت و پرت گفته حالا برا سونو بعدی میرم جای دیگه توکل به خدا

الان دکترم گفت جواب سونو رو ببر پیش ارتوپدکودکان نشون بده ببین اون چی میگه