2777
2789
2790
2778
عنوان

خاستگار

87 بازدید | 6 پست

سلام،خانوما ی خانوم همکارم ۱۰روز پیش گفتن از همکارا برا یکی از همکارای دیگمون از من خاستگاری کرده ،و ازاین خانوم خواسته بپرسه من قصد ازدواج دارم یا نه🙄ازش پرسیدم طرف کیه یا واسطه کیه ،هیچکدومو نگفت،فقط گفت واسطه گفته شاید جوابم منفی باشه الکی اسمی برده نشه فعلا،

الان بعد۱۰روز خبری نشده و منم ب شدت کنجکاوم ک کیه و چی شد بالاخره،چی کار کنم ب نظرتون؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چ جوابی دادی شما؟ 

گفتم اره خب

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

گفتم اره خب

اهان 

پس فکرتو درگیرش نکن

ممکنه بعدا خبری بشه ممکنه نشه

اصلا شاید یکی یه یه چیزی الکی پرونده بعد پشیمون شده

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
اهان  پس فکرتو درگیرش نکن ممکنه بعدا خبری بشه ممکنه نشه اصلا شاید یکی یه یه چیزی الکی پرونده ...

دوست داشتم حداقل بفهمم طرف کیه،مریضن پس

دوست داشتم حداقل بفهمم طرف کیه،مریضن پس

معلوم نی قضیه چی بوده 

شاید بعدا بفهمی 

کلا فکرتو درگیر نکنی بهتره

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز