2777
2789
عنوان

خاستگار

88 بازدید | 6 پست

سلام،خانوما ی خانوم همکارم ۱۰روز پیش گفتن از همکارا برا یکی از همکارای دیگمون از من خاستگاری کرده ،و ازاین خانوم خواسته بپرسه من قصد ازدواج دارم یا نه🙄ازش پرسیدم طرف کیه یا واسطه کیه ،هیچکدومو نگفت،فقط گفت واسطه گفته شاید جوابم منفی باشه الکی اسمی برده نشه فعلا،

الان بعد۱۰روز خبری نشده و منم ب شدت کنجکاوم ک کیه و چی شد بالاخره،چی کار کنم ب نظرتون؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ جوابی دادی شما؟ 

گفتم اره خب

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

گفتم اره خب

اهان 

پس فکرتو درگیرش نکن

ممکنه بعدا خبری بشه ممکنه نشه

اصلا شاید یکی یه یه چیزی الکی پرونده بعد پشیمون شده

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
اهان  پس فکرتو درگیرش نکن ممکنه بعدا خبری بشه ممکنه نشه اصلا شاید یکی یه یه چیزی الکی پرونده ...

دوست داشتم حداقل بفهمم طرف کیه،مریضن پس

دوست داشتم حداقل بفهمم طرف کیه،مریضن پس

معلوم نی قضیه چی بوده 

شاید بعدا بفهمی 

کلا فکرتو درگیر نکنی بهتره

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁