2777
2789
عنوان

خاستگاری

233 بازدید | 6 پست

سلام ،خانوما یکی از خانومای همکار اومد گفت یکی از همکارا ازت میخواد خاستگاری کنه ازم خواسته بپرسم  قصد ازدواج داری ؟؟الان ۱۰روز شده و خبری نشده،منم ب شدت کنجکاوم ک طرف کیه و ... 🤔چی کار کنم ب نظرتون؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خب ازش بپرس کیه 

بد نیست؟؟نمیگه چ هوله؟؟🤪

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کاری نمیشه کرد ولش کن منم انقد همدانشگاهیام ازین کارا میکنن منم چندبار اول جدی گرفتم همش درگیر میشدم کی بوده چرا دیگه نگفته؟

بعد چندبار کلا بهشون محل نمیدم دیگه اگه کسی قصدش جدی باشه خودش میاد خیالت راحت 

هیچ کاری نمیشه کرد ولش کن منم انقد همدانشگاهیام ازین کارا میکنن منم چندبار اول جدی گرفتم همش درگیر م ...

یعنی دور از جون همه اینقدر بیشعورن بیان و برن🙁

یعنی دور از جون همه اینقدر بیشعورن بیان و برن🙁

باور کن تازه مثلا یکی بود به دوستم میگفت من یکساله دنبال دوستتم و یه عالمه از دوستم خواهش کرده بود چند روز که به من پیام بده بعدش کلا دیگه ازش خبری نشداصلا حتی به خودمم پیام نداد  😕

2790
2778
2791
2779
2792