2777
2789
عنوان

کیست مویی

88 بازدید | 8 پست

سلام 

من کیست مویی دارم احتمالا 

یه چند روز بود اصلا خون و عفونت نمیومد ازش دیشب یه مقدار خون اومد و یه موی ۷ ۸ سانتی در اومد ازش !

الان این یعنی تخلیه شده؟

درد و اینا هم ندارم

وزن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمک بزاز روس ی هفته برا عفونت‌ش

بعدش مرهم سیاه بزار تا تخلیه بشه 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
سلام  ببخشید کیست مویی کجا درمیاد

هر جایی ممکنه 

ولی اکثرا ناحیه دنبالچه

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️
سلام  ببخشید کیست مویی کجا درمیاد

عزیزم معمولا قسمت دنبالچه در میاد 

نمیدونم چجوری دقیق بگم میشه پایین پایین کمر 

بالای باسن

مو برمیگرده داخل پوست و کیست ایجاد میشه که بعضی وقتا نیاز به عمل داره عملشم خبلی سخته

وزن 
عزیزم معمولا قسمت دنبالچه در میاد  نمیدونم چجوری دقیق بگم میشه پایین پایین کمر  بالای با ...

ان شاالله خوب میشی عزیزم 

الان عکس دیدم تو نت چقدر سخت 

احتمالا باید دردناک هم باشه

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️ 
ممنونم عزیزم  مال من خدارو شکر درد نداره فعلا  ایشالا نیاز به جراحی نباشه

ان شاالله 

دوستت دارم امام زمان(عج)عاشقتم امام حسین(ع)ازبین تمام نداشته هام خوشحالم برای داشتنت اربابم♥️♥️♥️