2777
2789
عنوان

درس یا کار مسئله این است

98 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها.

شما خودتونو بذارید جای کسی که ۲۶ سالشه. ازدواج کردید.دو راه پیش رو دارید.یکی این که درس بخونید دوباره از اول تا رشته خوب توی رشته های تجربی قبول بشید

.دو اینکه کلا درسو بیخیال شید یک حرفه ب صورت انلاین یاد بگیرید و درامد زایی کنید.فکر کنید همسرتون توی هر دومورد کمک کنه بهتون.کدوم بهتره؟؟؟ 

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم کار  ۲۲ سالمه دوس دارم تو سی سالگی تو کارم به ثبات نسبی برسم

خب میشه کار پیشنهاد بدی دلیل انتخابتم بگی

❤ خوشا به بخت بلندم که در کنار منی...                         تو هم قرار منی...هم تو بی قرار منی...❤

نت ورک‌مارکتینگ

اولویت اول

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بستگی به رشته ای داره که میخوای بخونی

کارهای اینترانتی همخواستی ببری مدل باش کلی کلاهبردار پیدا شدن

به میزان نیاز به پول و علاقه به کار هم مهمه

میتونی تو اینترنت و دانشگاه خیاطی یا رشته ای که سریع بکار تبدیل بشه رفت

دلیلشم بگو .کارشم پیشنهاد بده

اگه بخوای بری درس بخونی اونم شاخه تجربی ک رقابت توش زیاده ، باز بعد درس باس بری سر کار. 

شغل اینترنتی ببین تو چی استعداد داری ، خرید و فروش لباس، بدلیجات ، کار هنری های خودتو بفروشی و ....

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
اگه بخوای بری درس بخونی اونم شاخه تجربی ک رقابت توش زیاده ، باز بعد درس باس بری سر کار.  شغل ا ...

چطور باید یک کاری رو شرو کنی اخه

منطورم رشته خوب مثل پزشکی یا دارو هست

پرستاری پیراپزشکی یا هر رشته ای که بتونی کار پیدا کنی و علاقه داشته باشی

مثل مربی مهد و ...

البته باید ببینی چه شرایطی داره برا کار میدا کردن چون بعضی رشته ها تا سن خاصی میخوان