2821
2789
عنوان

از شیر گرفتن

38 بازدید | 5 پست

سلام. دختر من ۱۸ ماهشه و دندوناش به خاطر شیرخوردن زیادی در طول شب خیلی خراب شدن. به حدی که ۴ تا دندون جلوی بالا تیکه تیکه شکستن و خیلی ضعیف شدن. از طرفی دخترم خیلی بدغذا بود و از یک سالگی به بعد فوق العاده وابسته ی شیر سینه بود. شاید در طول هفته یه وعده غذای حسابی می خورد. گرچه وزن و قدش خوب بود اما به این دلایل که گفتم تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش.... الان بیش از ۲۴ ساعت از آخرین شیری که خورده گذشته. دیروز عصر توی کالسکه خوابید. امروز روی پای مادرشوهرم. اما دیشب واقعا شب سختی بود که ساعتها گریه کرد. چون عادت داشت چندباز برای شیر بیدار شه و کلا هم با شیر میخوابید همیشه. حالا از امروز صبح سینه هام شدیدا ورم کرده و حتی نمی تونم بچه رو بغل کنم.... زیاد بهونه جی جی نمیگیره جز وقتی که خوابش بیاد. من خیلی راهها رو رفتم. از جدا خوابوندن بچه تا سیر کردن زور زورکی که شیر نخواد... اما دختر من به هیچ وجه از شیر خوردنش کم نمیشد... نمیدونم چند روز طول میکشه که حال هر دومون خوب بشه.... اگه راه حلی واسه کم کردن درد سینه دارید بگید بهم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تدریجی گرفتم و اصلا نه خودم اذیت شدم نه دخترم. اینجوری خیلی سخته شیرم ممکنه خدای نکرده عفونت کنه توی سینت. یه قرص هست که شیرو خشک میکنه از داروخانه بخر بخور 

کاربری سوممه تازه وارد نیستم