یه جاری دارم همسن خودمه قبل از اینکه ازدواج کنم با شوهرم رابطه تلفنی داشت و خودم حتی تو عقدم که بودم پیامهاشو تو گوشیه شوهرم دیدم خیلی به شوهرم ابراز علاقه میکرد بعد از ازدواجم چون شوهرم دیگه جواباشو نمیداد اونم دیگه با شوهرم رابطشو قطع کرد از همون روزای عقدمون احساس میکردم خیلی بهم حسودی میکنه خودم چندبار قیافشو دیدم که وقتی چشمم بش میفتاد سریع حالتشو عوض میکرد کلا هرکاری کنم اونم میکنه خودم دیدم حتی اگه بعضی وقتا مریض بشم بفهمه خودشم میگه منم اینطورم نمیدونم چرا اینکار میکنه چند ماه قبل عروسیم بهم پیام میداد و همیشه سراغ شوهرمو میگرفت و بهم میگفت بهش بگو خیلی دوسش دارم چرا دیگه مثله قبلا نمیاد خونمون و از این حرفا وقتی خونه هم خریدیم قبل عروسی هنو خونه بهم ریخته بود سریع شوهرشو اورد و اومد خونمون و خیلیم در مورد زندگیمون سوال میکرد یا از بقیه پرس و جو میکرد منم بخاطر این رفتاراش رابطمو اول کم و بعد کلا باهاش قطع کردم بنظرتون چرا اینجور میکنه با اینکه من اصلا کاری به زندگیش ندارم
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.