2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ورد فارسی خودش فونت بی نازنین داره برنامه نمیخواد 

سلام با اجازه استاتر

من چند تا تاپیک ذخیره کرده بودم که حتی الان در پربازدیدها هم هستند اما الان وقتی میرم در صفحه نی نی سایت من، هیچی نشون نمیده ، نه میزنه تاپیکهایی که ذخیره کردم نه میزنه پیام های من... کلا هیچی نمیاد ... 
کلا فقط صفحه اعلان برام باز میشه.
آیا سایت مشکل پیدا کرده؟!
تا خدا هست ... زندگی هست 😊
بله

ممنون که جواب دادی

مال شما هم اینطور شده؟!

اگر نه، من باید چیکار کنم؟!

حتی در صفحه تماس با ما هم رفتم که مشکلم رو بگم اما صفحه مشکل داره

ایمیلم هم زدم کسی جواب نداد

ممنون که جواب دادی مال شما هم اینطور شده؟! اگر نه، من باید چیکار کنم؟! حتی در صفحه تماس با ما هم ...

برای من درست شد

کم کم داره سایت درست میشه

عکس نمی تونستم آپلود کنم

عکس پروفایلمو نشون نمیداد

تاپیکامو نشون نمیداد

الان داره نشون میده

برای من درست شد کم کم داره سایت درست میشه عکسنمی تونستم آپلود کنم عکس پروفایلمو نشون نمیداد ...

آهان باشه ... پس منم باید صبر کنم.

دست گلت درد نکنه جواب دادی.

خواهش می کنم الان برای تو عکس پروفایلتو نشون نمیده، صبر کن ، کم کم مشکلش برطرف میشه

قربانت ...

عکس پروفایلم رو نشون میده اما تاپیکهایی که ذخیره کردم و پیامهایی که قبلا دادم رو نشون نمیده.

دیروز یکی از عزیزان تاپیک زده بود که شوهرش هنوز از سرکار نیومده و خیلی استرس داشت، میخواستم بهش پیام بدم احوالشو بپرسم ، اما اصلا چیزی نشون نمیده که بتونم بهش پیام بدم ...

بازم ممنون که جوابم رو دادی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز